Buss til og fra Milano

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Milano

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Er du på utkikk etter flere eventyr? De mest populære destinasjonene du enkelt kan reise til fra Milano er Roma, Torino, Venecia. Disse byene kan by på et vell av opplevelser, så start reisen i dag!

Turistinformasjon om Milano

Generell informasjon om Milano

Milano er hovedstaden i den nord-italienske regionen Lombardia og en av de viktigste industribyene i landet. Men det som gir byen sin spesielle tiltrekningskraft, er blandingen av det moderne og det historiske. Det tiltrekker ikke bare ekspressbussreisende, men også også designere og kunstnere fra hele verden. På grunn av sin fortid som velstående sentrum for økonomi og næringsliv, er Milano fortsatt byen der de viktigste bankene, den italienske børsen og de mest kjente mediekonsernene har sitt hovedsete. Når du ankommer med ekspressbussen i Milano, er det enkelt å komme til sentrum med undergrunnsbanen, slik at du kan starte utforskningen av storbyen.

Severdigheter i Milano

Som første mål på sightseeingturen i Milano anbefales domen. Den er et kjent landemerke og ikke til å overse, og fra takterassen har du fantastisk utsikt over byen. Foran domen finner du "Piazza del Duomo" med en rekke severdige bygninger, som for eksempel "Palazzo dell’Arengario", som i dag huser et kunstmuseum. Nord for piazzaen kan du ta tueren innom det storslåtte shoppinggalleriet "Galleria Vittorio Emanuele II" og la deg inspirere av vindusutstillingene til verdenskjente designerbutikker. Eller du kan investere pengene du sparer i en suvenir i god kvalitet. Men Milano ligger ikke bare i tet når det gjelder mote: "Teatro alla Scala", som åpnet i 1778, er blant de viktigste operahusene i verden, og befinner seg bare en kort fottur fra det historiske kunstnerkvartalet Brera. I denne delen av byen kan du kose deg med en rekke kunstgallerier og eksklusive butikker, eller nyte en cappuccino i en av de mange kafeene. Høydepunktet for mange som kommer med ekspressbussen er et besøk i dominikanerklosteret "Santa Maria delle Grazie", der man kan se Leonardo da Vincis berømte maleri "Nattverden".

Milano : Kultur og historie

I antikken var byen kjent under navnet "Medionalum", og som hovedstad i Vestromerriket og det viktigste senteret for kristendommen under biskop Ambrosius på 300-tallet, ble Milano en viktig by. Fra 1200- til 1400-tallet ble hertugdømmet Milano regjert av de to berømte familiene Visconti og Sforza. Selv om byen ble svært ødelagt under andre verdenskrig, har mange av dagens severdigheter blitt bygget opp igjen, slik at Milano i dag kan by på forskjellig arkitektur fra flere århundrer fra gotikken til renessansen for deg som kommer med ekspressbussen.

Nattelivet i Milano

Milano er ikke bare et paradis for alle som er interessert i historie, kunst og kultur: Byen har også et aktivt natteliv med et stort utvalg av barer og restauranter i hver bydel. For å kunne oppleve det lokale ordtaket "Milano da bere" selv, bør du ta turen til de livlige bydelene Ticinese og Navigili sør for gamlebyen. Langs kanalene i Milano finner du kafeer og restauranter på rekke og rad, og du har nok av muligheter til å nyte et glass vin den siste kvelden, før du tar ekspressbussen hjem igjen.

Busser til og fra Milano

Finn de rimeligste bussbillettene til og fra Milano

Leter du etter rimelige billetter fra eller til Milano? Da har du kommet til rett sted med busser som går fra Milano fra så lite som 39,00 kr – og du kan spare enda mer når du forhåndsbestiller. Det finnes 12 holdeplasser i Milano og du kan nå de fra 328 avgangsbyer. Gå inn på FlixBus - nettverk hvis du har en forbindelse i byen din!

Hvorfor velge å reise Milano med FlixBus

FlixBus kombinerer rimelige priser med komfort for å gi en flott reiseopplevelse for sine reisende. Nyt en komfortabel reise til eller fra Milano med fasiliteter ombord som gratis Wi-Fi og stikkontakter. Velg ditt favorittsete når du reserverer billetten din, som inkluderer ett kolli håndbagasje og ett kolli innsjekket baggasje.

Hvordan reservere bussbillett til eller fra Milano

Det er lekende lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din til eller fra Milano på nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet