Hvis du opplever problemer med nettstedet, kan du ringe +49 (0)30 300 137 300 eller bruke Google Assisten i FlixBus-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Plassreservasjoner

Setereservasjon

Vi du ha maksimal komfort på turen? Da bør du reservere din favorittplass når du bestiller. På nesten alle forbindelser i vårt rutenett har du nå muligheten til å finne det setet du vil ha og reservere det før turen starter.

Reiser du sammen med en venn eller med familien? Da kan du nå sikre at dere får sitte sammen.

Len deg tilbake og nyt utsikten på turen på et panoramasete. Også på våre bordplasser kan du nå reise med ekstra komfort.

Med din reserverte favorittplass kan du starte reisen avslappet og uten stress!

Plasskategorier

Du kan velge mellom tre kategorier for FlixBus-turen:

Panorama
Panorama:
Bedre utsikt på turen
Bord
Bord:
Mer komfort på din egen bordplass i våre toetasjers busser
Klassisk
Klassisk:
Fritt setevalg
Setereservasjon

Hvordan kan jeg reservere et sete?

Hvis vi tilbyr plassreservering for forbindelsen din, vises det under reserveringen på nettsiden eller i appen etter innlegging av passasjeropplysninger.  Det er også mulig å resevere sete i våre agenturer og butikker.

Gebyret for setereservasjon avhenger av setetype og distanse.  Alle priser for plassreservasjon finner du her.

Setenummeret finner du på billetten din. I våre busser med setereservasjon finner du setenummeret i mørkegrått i synshøyde på bagasjehyllen.

Legg til, endre eller avbestill seteplassreservasjon:

Reservering er bare mulig under bestilling. I etterkant er det dessverre ikke mulig å bestille sete.  Hvis du vil annullere eller endre sitteplassen, klikker du her.

Grupper:

Reserverte seter kan ikke tilordnes enkelte personer i bestillingen.  Medlemmene i gruppen kan velge fritt blant de reserverte setene.

Hvordan finner jeg sitteplassen min i bussen?

Avhengig av turen kan enten hele bussen eller bare enkelte rekker i bussen reserveres. I noen få busser er plassreservasjon ikke tilgjengelig.  

Hvis du har reservert et bestemt sete, finner du setenummeret på billetten din.
I busser med plassreservasjon finner du setenumrene i synshøyde på bagasjehyllene.

Hvis du ikke har reservert plass, kan det likevel hende at du får tilordnet et sete på  billetten din. Vi ber deg da sette deg på denne plassen.

Hvis du ikke har reservert noen plass, og heller ikke fått tilordnet noen plass på billetten din, har du fritt valg av plass på ikke-reserverbare, ledige seter med grønt klistremerke.  For å få en bestemt plass i dette tilfellet, anbefaler vi deg å komme til bussen så tidlig som mulig.  Passasjerer med nedsatt bevegelsesevne prioriteres ved valg av sete.