Nattbuss

Vil du helst ikke bruke hele dagen på reising? Lyst til å komme frem enda raskere i Europa? Frister det å kunne velge blant hundrevis av bussforbindelser?

Vi har ekspressbusser til mange europeiske byer hver eneste natt. Du kan kjøpe billett hos sjåføren og trenger ikke bestille på forhånd! Ekspressrutene om natten har også færre stopp underveis slik at reisetiden blir enda kortere.

Vi har alltid rimelige billettpriser, men husk likevel at billetten blir billigere jo tidligere du bestiller. Vi har fokus på service og komfort om bord i våre nattbusser. Du har god benplass og setene kan justeres slik at du kan lene deg tilbake og sove hele veien frem. Du kan kjøpe snacks og drikkevarer, og ekspressbussen har selvsagt toalett om bord. Dermed slipper sjåføren småstopp underveis og sørger for at du kommer fra A til B så raskt som mulig. Ønsker du å slappe av med en film på reisen, er nattbussene også utstyrt med stikkontakter og Wi-Fi.

Hva med å ta nattbussen fra Praha til Hamburg eller fra Rotterdam til Paris? Eller hva med en tur fra Haag til Paris. Vi utvider stadig rutetilbudet vårt, og snart kan du ta nattbuss til alle større europeiske byer. Du kjøper enkelt billetter på nettet, i appen vår, på et av våre utsalgssteder eller hos sjåføren. Så er det bare å ta plass, få en god natts søvn og komme frem klar for å legge ut på oppdagelsesferd!

Når du reiser med våre komfortable nattbusser, reiser du også miljøvennlig. Sammenlignet med fly, tog og bil er det ingen transportmidler som er så energieffektive og har så lave klimagassutslipp per passasjer som våre ekspressbusser – og det betyr at du kan utforske Europa med bedre miljøsamvittighet.

Ta nattbussen til Milano, Paris, Düsseldorf, Praha, Torino ...

... for å nevne noen byer. Har du lyst å dra på oppdagelsesferd i Europa og foretrekker å reise etter mørkets frembrudd, er våre nattbusser et perfekt valg. Vi utvider stadig rutetilbudet, så følg med på nettsidene våre. Går det ikke nattbuss dit du vil reise nå, så er nok ikke lenge til det gjør det. Lik  Facebook-siden  vår og og abonner på  nyhetsbrevet vårt , så er du alltid blant de første som får informasjon om nye rutetilbud.