Buss til og fra München

Siste oppdateringer

Få oppdatert informasjon om våre tjenester og vårt nettverk.
Les mer her

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i München

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Turistinformasjon om München

Generell informasjon om München

Før turen til München tenker du kanskje: "Hva skal jeg gjøre når jeg ankommer med ekspressbussen?" Du kan ta det helt med ro: Storbyen i Bayern har et enormt tilbud av aktiviteter og severdigheter. Det legendariske vertshuset Hofbräuhaus, Marienplatz og St. Petersdomen er noen av de mest kjente stedene, men hele sentrum er fullt av muligheter for opplevelser og shopping. Som utallige andre tog- og bussforbindelser ankommer ekspressbussen München ved bussterminalen "ZOB" eller den nærliggende sentralstasjonen, slik at reisen til hovedstaden i Bayern blir enkel og behagelig. Etter bussturen kan du f.eks. starte med å samle krefter i en bayersk kneipe med en brezel og en typisk "weißwurst"-pølse, for så å fortsette med en ekstensiv shoppingtur.

Severdigheter i München

Museene i München har internasjonalt kjente kunstsamlinger, og er åpne i all slags vær. Blant de mest renommerte er "Alte Pinakothek" og "Neue Pinakothek", men også "Haus der Kunst", "Museum ägyptischer Kunst" og "Bayerisches Nationalmuseum" er turistmagneter. Reiser du med ekspressbussen til München og setter du pris på teater, opera og ballett, har du kommet til et ekte eldorado. Bayerische Staatsoper, Münchner Kammerspiele og Münchener Volkstheater er noen av de viktigste stedene for kulturentusiaster. Lettere kost får du på boulevardteateret i Bayerischer Hof. Barn og unge vil heller ikke kjede seg i München. Marionetteateret og Schauburg er to steder som byr på underholdning og moro for store og små.

München : Kultur og historie

Som mange andre storbyer har München en gamleby som er verdt å se. I bydelen Lehel får man et godt inntrykk av hvordan livet i München så ut for flere hundre år siden. En rekke renessansekirker fra er svært velholdte, og tar du en spasertur vil du snart oppdage hus i forskjellige byggestiler fra ulike epoker.

Nattelivet i München

Når man nevner München, tenker man ofte på oktorberfesten, eller "Wiesn" som lokalbefolkningen sier. Men München har et rikt natteliv å by på også utenom tiden september-oktober, når byen fylles av tusenvis av øltørste gjester fra hele verden. Tar man ekspressbussen til München, kan man glede seg over et levende og mangfoldig natteliv året rundt. Barene i München er like mangfoldige som byen selv. Hvis man liker det tradisjonelt, er verdenskjente "Hofbräuhaus" eller "Löwenbräukeller" å anbefale. Og hvis man liker det alternativt, har München også mer enn nok å by på. I "Stammbar" kan du tappe din egen øl, eller du kan prøve deg ut blant 130 sorter gin i "Couch Club" – uansett hva du foretrekker, er en tur med ekspressbussen til München garantert en spennende opplevelse. Hvis du svinge på dansefoten, er München det riktige stedet. Du kan feste sammen med kjendisene i den berømte nattklubben "P1", eller bli kjent med studentlivet i München i "Milchbar". I München finner du garantert noe du liker.


Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet