Buss til og fra Oslo

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Oslo

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Turistinformasjon om Oslo

Generell informasjon om Oslo

Den norske hovedstaden er full av liv. I tillegg til å være landets økonomiske og administrative sentrum, er Oslo og tilliggende områder god for om lag 1,7 millioner mennesker. Velutbygd kollektivtransport gjør det enkelt å komme seg rundt. Og skulle du gå deg vill, er det bare å spørre lokalbefolkningen: De er hyggelige og hjelper deg gjerne å finne veien tilbake til sentrum. Her får du noen tips om hva du kan se når du går av FlixBussen i Oslo.

Severdigheter i Oslo

Om sommeren er det en god idé å se byen fra vannet! Båtservice tilbyr båtturer med varighet mellom 1,5 og 7 timer. Du kan hoppe på og av igjen, og få med deg det beste byen har å tilby. En båttur under den blå himmelen er den perfekte måten å få med seg severdighetene på. Når du er tilbake på land, bør du spasere en tur på Aker Brygge. Det gamle skipsverftområdet har blitt en ny bydel med mange flotte restauranter og butikker. Blandingen av gamle verftsbygninger og moderne arkitektur er et attraktivt tilskudd til hovedstaden. Den vakre botaniske hagen på Tøyen er et herlig sted hvis du setter pris på natur. Om sommeren er Frognerbadet åpent, og et populært møtested blant innbyggerne. Badeanlegget har bl.a. to 50-meters bassenger, vannsklier og stupetårn med olympiske mål.

Oslo : Kultur og historie

Oslo feiret sitt 1000-årsjubileum i år 2000. Hvis du vil vite mer om norsk kultur i fortiden, er Historisk museum i Oslo et godt utgangspunkt. Her får du et detaljert innblikk i nordmenns liv, med utstillinger av alt fra steinaldergjenstander til våpen og antikviteter fra vikingtiden og middelalderen. Vikingskipsmuseet er et annet fascinerende sted man ikke bør gå glipp av. Mens vikingene gjerne er kjent for plyndring og vold rundt om i Europa, var de også eksperter på skipsbygging, og dessuten store oppdagere og dyktige håndverkere. Vikingene har spilt en viktig rolle i skandinavisk historie, og dette museet gir et realistiske bilde av livet i samfunnet deres. Hvis du foretrekker kunst og kultur, er Den Norske Opera & Ballett en fantastisk måte å oppleve Oslos beste utøvere. Du bør sjekke allerede før du drar hvilke forestillinger som skal spilles mens du er i Oslo. Ta på deg finstasen og nyt en herlig aften i operaen.

Nattelivet i Oslo

Hvis du liker sjømat, vil du elske Oslo! Tjuvholmen Sjømagasin er en velrenommert sjømatrestaurant ved vannkanten. Velg ut en hummer fra akvariet ved inngangen, og len deg tilbake og vent mens kokken tilbereder et innovativt måltid. Etter middagen kan du f.eks. oppleve Oslos natteliv i en bar eller en nattklubb. En bar vi kan anbefale er Factory, der lokale DJ-er spiller hver helg. Hvis du er i humør til å ta en rolig kveld med noen drinker, er Perla riktig sted. Den ligger bare noen gater unna det viktigste nattelivsstrøket, og med god musikk og herlig personale er dette et perfekt sted å starte kvelden i Oslo. Blant klubbene anbefaler vi Blå. Nesten hver helt spiller et band innen indie, rock eller jazz før en DJ tar over. En fin blanding av Oslo-beboere og gjester utenfra gjør dette til et riktig hyggelig sted! Nyt natten, og husk at du kan sove ut på FlixBussen på turen tilbake neste dag.


Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet