Hvis du opplever problemer med nettstedet, kan du ringe +49 (0)30 300 137 300 eller bruke Google Assisten i FlixBus-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Sikkerheten i våre busser

Sikkerhet om bord i bussen

Reis trygt i hele Europa med FlixBus

Buss er det tryggeste transportmidlet på veien. Ifølge det statistiske sentralbyrået i Tyskland er buss den tryggeste reisemåten på europeiske veier. Hos FlixBus er sikkerheten i høysetet, og vi sørger for at du kommer trygt frem dit du skal. Sikkerheten kommer alltid i første rekke: Våre grønne busser oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene, og sjåførene får opplæring etter de nyeste metodene. Velg ønsket bussreise fra vårt rikholdige rutetilbud, og reise i hele Europa med dagens tryggeste transportmiddel. Rutenettet vårt gir deg oversikt over alle våre bussruter i Europa.

Vi bruker de nyeste sikkerhetsfunksjonene i bussene og i sjåføropplæringen

Sikkerhet om bord har høy prioritet hos FlixBus, og vi benytter en rekke tekniske nyvinninger. Bussene er for eksempel utstyrt med det nyeste innen elektroniske assistansesystemer. Funksjoner som ESP, nødbremsassistanse, filassistent, adaptiv fartsholder, lyssensorer og markeringslys, er standardutstyr på våre busser og bidrar til å gjøre bussreisen enda tryggere. Sikkerhetsnivået på ekspressbussene er også kontrollert og sertifisert. Videre kontrolleres FlixBus' ekspressbusser regelmessig for å sikre at de oppfyller de strengeste sikkerhetskravene.

 
Våre sjåfører sørger for at du kommer trygt frem og i god tid

FlixBus' sjåfører sørger for at du kommer trygt frem – dag som natt

Våre sjåfører kjører deg trygt dit du skal. FlixBus' sjåfører har solid kompetanse og får regelmessig sikkerhetsopplæring slik at de er godt rustet til å takle alle situasjoner som kan oppstå i trafikken og under reisen. Klare retningslinjer for kjøre- og hviletid sørger for at det alltid sitter en konsentrert sjåfør bak rattet. GPS-sporing gjør det mulig å sjekke kjøre- og hvileperioder, og det er til enhver tid mulig å se nøyaktig hvor bussene befinner seg. På FlixBus' nattruter er det alltid to sjåfører som bytter på å kjøre. Sjåførene som kjører nattrutene, har fått spesialopplæring for denne type oppdrag. Selv om du reiser på en av våre lengre bussruter, kommer alltid sikkerheten i første rekke.

Setebeltet må være på under hele reisen

Spenn deg fast og nyt turen!

Alle passasjerer har også et ansvar for egen sikkerhet under bussreisen. Det er påbudt å bruke setebeltet om bord i bussen. Barn skal i tillegg sitte i et godkjent barnesete for å sikre at de reiser tryggest mulig. Pass på at både du og barnet (i egnet barnesete) har setebeltet fastspent under hele bussreisen.Med FlixBus reiser du trygt gjennom Europa – din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Det vil du oppdage når du reiser med våre ekspressbusser. Så det er ingen grunn til å vente – bestill en bussreise hos FlixBus i dag.