Buss til og fra Stockholm

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Stockholm

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Turistinformasjon om Stockholm

Generell informasjon om Stockholm

Sverige har langt mer å by på enn IKEA og Pippi Langstrømpe! Gli inn blant lokalbefolkningen, nyt en kaffe og slapp av i en av Stockholms mange flotte parker. Med over 2 millioner innbyggere er det alltids noen å spørre om veien langs de sjarmerende gatene og på tvers av de 14 øyene byen består av. Med 21 timer dagslys om sommeren har du tiden du trenger til å se alt det vakre i denne skandinaviske byen.

Severdigheter i Stockholm

Alle som besøker Stockholm må se gamlebyen – Gamla stan. Selv om den stammer så langt tilbake som til 12-hundretallet, er den i forbløffende god stand. Til tross for moderne kafeer og barer får du et klart inntrykk av hvordan byen så ut i gamle dager: Med brostensbelagte gater, gamle kirker, det kongelige slott og klassisk arkitektur. Etter litt tid i Gamla stan lønner det seg å krysse en bro for å se det imponerende Stadshuset (rådhuset). Dette er det mest kjente landemerket i Stockholm, og stedet hvor Nobelprisbanketten avholdes hvert år. Du kan stige opp i tårnet eller bli med på en guidet tur i bygningen. Byggets historie er svært interessant, og speiler dessuten byens historie på en fascinerende måte. Ikke gå glipp av dette.

Stockholm : Kultur og historie

Det er mye kultur og historie å oppleve på de mange øyene i Stockholm-området. Med over 70 museer å velge mellom finner du sikkert et som passer. For alle som interesserer seg for krigshistorie er Vasa-museet obligatorisk. Museet for krigsskipet Vasa, som sank under jomfruturen i 1628, har mye historie å by på. Hvis du foretrekker kunst, er det mange gallerier å anbefale, som f.eks. Centrum för Fotografi og Candyland. Hvis du bare har én dag før du tar FlixBussen tilbake, anbefaler vi å tilbringe den på Skansen – et friluftsmuseum på øya Djurgården. Den viser mange sider av livet i Sverige før den industrielle æra. Her får du et fascinerende innblikk i historien i denne nordiske perlen.

Nattelivet i Stockholm

Selv om det selvsagt også er mulig å gjøre det om dagen, bør du gjøre som lokalbefolkningen og nyte en avslappende drink ved vannet i måneskinnet. En rekke båter og flåter fungerer som flytende barer og restauranter. Båtene selv har også en historie å fortelle – vår favoritt er M/S Gerda. Denne båten ble brukt ved ilandstigningen i Normandie under andre verdenskrig, men har gjennomgått noen forandringer siden den gang … og er nå blant annet utstyrt med palmer og designmøbler! Det perfekte stedet å slappe av etter en dag med sightseeing i Stockholm. Det er mange VIP-barer og klubber i Stockholm, bl.a. Spy Bar og Cadier Bar. Du får garantert en bra kveld hvis du slipper inn, men hvis du ikke gjør det, er det nok av andre steder å gå til. Hvis du setter pris på et stort utvalg av drikke, er "Akkurat" verdt å sjekke ut, med 28 ølsorter på fat. Hvis du vil danse deg gjennom natten, kan du sette kursen mot Stureplan-området, der du finner klubber som "Laroy" og "Sturecompagniet". Mange av verdens mest kjente DJ-er som Avicii og Alesso er fra Sverige, så du kan forvente deg en forrykende aften! Og skulle det bli lite søvn, kan du sove komfortabelt på FlixBussen på veien hjem.


Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet