Buss til og fra Zagreb

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Zagreb

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Er du på utkikk etter flere eventyr? De mest populære destinasjonene du enkelt kan reise til fra Zagreb er Split, Zadar, Ljubljana. Disse byene kan by på et vell av opplevelser, så start reisen i dag!

Busser til og fra Zagreb

Finn de rimeligste bussbillettene til og fra Zagreb

Leter du etter rimelige billetter fra eller til Zagreb? Da har du kommet til rett sted med busser som går fra Zagreb fra så lite som 19,00 kr – og du kan spare enda mer når du forhåndsbestiller. Det finnes 1 holdeplasser i Zagreb og du kan nå den fra 546 avgangsbyer. Gå inn på FlixBus - nettverk hvis du har en forbindelse i byen din!

Hvorfor velge å reise Zagreb med FlixBus

FlixBus kombinerer rimelige priser med komfort for å gi en flott reiseopplevelse for sine reisende. Nyt en komfortabel reise til eller fra Zagreb med fasiliteter ombord som gratis Wi-Fi og stikkontakter. Velg ditt favorittsete når du reserverer billetten din, som inkluderer ett kolli håndbagasje og ett kolli innsjekket baggasje.

Hvordan reservere bussbillett til eller fra Zagreb

Det er lekende lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din til eller fra Zagreb på nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet