Buss Milano ↔ Roma

fra 79 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Milano

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Det finnes 12 holdeplasser i Milano; Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 eastbound), Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 westbound), Milan (Assago M2), Milan (Autostazione Molino Dorino), Milan (Stazione Centrale - MXP Shuttle), Milan (Stazione Centrale - Orio Shuttle), Milan (Stazione centrale - Hotel Gallia), Milan (Stazione centrale - Linate shuttle), Milan Rho Train Station, Milano (Lampugnano busstasjon), Milano (San Donato M3), Milano (Sesto S.G. 1° Maggio M1). I Roma finnes det 7 holdeplasser; Roma Aurelia, Rome Anagnina, Rome Laurentina, Rome Piazza Indipendenza, Rome Termini, Rome Tiburtina busstasjon, Rome Vaticano. Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Milano til Roma. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Den siste avgangen med FlixBus fra Milano til Roma går kl. 23:25.
Den første avgangen med FlixBus fra Milano til Roma går kl. 00:20.
Ja, alle FlixBus-busser fra Milano til Roma utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Milano til Roma. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Passasjerer som reiser fra Milano til Roma kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Milano til Roma, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Når du reiser fra Milano til Roma, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Du kan reise fra Milano til Roma for så lite som 79,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Milano til Roma er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Milano til Roma på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Bussruten fra Milano til Roma dekker 583 km. FlixBus kan ta deg fra Milano til Roma på 7 timer 25 minutter. De raskeste bussen på denne forbindelsen har 3 stopp(er). FlixBus-busser som drar fra Milano til Roma har ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste bussene har også gratis Wi-Fi. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Roma i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. Det å reise med buss fra Milano til Roma er én av de mest miljøvennlige alternativene, siden det reduserer traffikkrelaterte utslipp. Passasjerer kan også kompensere for sitt eget karbonutslipp når de reiser med FlixBus ved å velge CO₂ kompensasjonsboks når de bestiller billettene sine.
Selvfølgelig! Weekendturer fra Milano til Roma er tilgjengelige, så du kan reise på en fredag og komme tilbake på en søndag.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Milano til Roma. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Roma. På nattbussen fra Milano til Roma, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Roma, kan du enkelt reise til 272 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Roma er Milano, Napoli, Firenze. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Milano til Roma?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Milano til Roma tar omtrent 7 timer 25 minutter og kan koste så lite som 79,00 kr. Den første bussen reiser kl. 00:20 og den siste bussen reiser 23:25. FlixBus har 19 avreiser hver dag mellom Milano og Roma og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Milano til Roma

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Milano til Romapå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet