Service om bord i bussen

Vi har et rikholdig servicetilbud om bord i våre busser

Servicetilbudet i  FlixBus-bussene

Når du reiser med FlixBus, er du garantert god service. Våre busser har gratis Wi-Fi, ekstra benplass, flere stikkontakter og god bagasjeplass.

Wi-Fi

Med gratis Wi-Fi om bord i bussen er det ingen grunn til å kjede seg på reisen – du kan surfe, nettprate med venner og sjekke e-post – alt sammen i 4G-hastighet.

Benplass

Hos FlixBus er du garantert sitteplass med ekstra benplass. Våre moderne busser er utstyrt med behagelige seter og god plass. Seteryggen kan justeres slik at du sitter behagelig selv på lange reiser.

Stikkontakter

Vil du surfe på Internet, nettprate eller jobbe på den bærbare PC-en, men er tom for strøm? Ingen problem. Se etter stikkontaktsymbolet, eller spør sjåføren om hvor du finner en av de mange stikkontaktene i bussen.

Toalett

Fremdeles en stund til du er fremme? Det er ingen grunn til panikk. Alle FlixBus' busser har toalett om bord.

Bagasje

Hos FlixBus har du god plass til bagasje. Du kan plassere håndbagasjen i bagasjehyllen over setet, og sjåføren hjelper deg med å plassere bagasjen i bagasjerommet på bussen. Du finner detaljert informasjon i bagasjereglene.

Ofte stilte spørsmål

På siden med ofte stilte spørsmål finner du svar på en rekke vanlige spørsmål. Hvis du fremdeles har spørsmå kontakte oss via kontaktskjemaet.