Hvis du opplever problemer med nettstedet, kan du ringe +49 (0)30 300 137 300 eller bruke Google Assisten i FlixBus-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Service om bord i bussen

Vi har et rikholdig servicetilbud om bord i våre busser

Servicetilbudet i  FlixBus-bussene

Når du reiser med FlixBus, er du garantert god service. Våre busser har gratis Wi-Fi, ekstra benplass, salg av rimelig snacks og drikkevarer, flere stikkontakter og god bagasjeplass.

Gratis Wi-Fi i alle våre busser

Wi-Fi

Med gratis Wi-Fi om bord i bussen er det ingen grunn til å kjede seg på reisen – du kan surfe, nettprate med venner og sjekke e-post – alt sammen i 4G-hastighet.

Sit back and relax with extra legroom and reclining seats

Benplass

Hos FlixBus er du garantert sitteplass med ekstra benplass. Våre moderne busser er utstyrt med behagelige seter og god plass. Seteryggen kan justeres slik at du sitter behagelig selv på lange reiser.

Vi tilbyr forfriskninger om bord i alle våre busser

Snacks og drikkevarer

Hos FlixBus tar vi godt vare på deg – på enkelte busser kan du kjøpe rimelig snacks og drikke om bord.

Stikkontakter om bord i bussene

Stikkontakter

Vil du surfe på Internet, nettprate eller jobbe på den bærbare PC-en, men er tom for strøm? Ingen problem. Se etter stikkontaktsymbolet, eller spør sjåføren om hvor du finner en av de mange stikkontaktene i bussen.

Toalett om bord i alle busser

Toalett

Fremdeles en stund til du er fremme? Det er ingen grunn til panikk. Alle FlixBus' busser har toalett om bord.

Informasjon om gratis bagasje og ekstra bagasje du kan ta med på bussen.

Bagasje

Hos FlixBus har du god plass til bagasje. Du kan plassere håndbagasjen i bagasjehyllen over setet, og sjåføren hjelper deg med å plassere bagasjen i bagasjerommet på bussen. Du finner detaljert informasjon i bagasjereglene.

Ofte stilte spørsmål om FlixBus

Ofte stilte spørsmål

På siden med ofte stilte spørsmål finner du svar på en rekke vanlige spørsmål. Hvis du fremdeles har spørsmå kontakte oss via kontaktskjemaet.