Service om bord i bussen

Vi har et rikholdig servicetilbud om bord i våre busser

Servicetilbudet i  FlixBus-bussene

Når du reiser med FlixBus, er du garantert god service. Våre busser har gratis Wi-Fi, ekstra benplass, salg av rimelig snacks og drikkevarer, flere stikkontakter og god bagasjeplass.

Alltid gratis Wi-Fi i våre busser.

Wi-Fi

Med gratis Wi-Fi om bord i bussen* er det ingen grunn til å kjede seg på reisen – du kan surfe, nettprate med venner og sjekke e-post – alt sammen i 4G-hastighet.

Len deg tilbake og slapp av med ekstra benplass og regulerbare seter.

Benplass

Hos FlixBus er du garantert sitteplass med ekstra benplass. Våre moderne busser er utstyrt med behagelige seter og god plass. Seteryggen kan justeres slik at du sitter behagelig selv på lange reiser.

Kjøp snacks og drikkevare til en rimelig penge hos våre hyggelige sjåfører

Snacks og drikkevarer

Hos FlixBus tar vi godt vare på deg, og du kan kjøpe rimelig snacks og drikkevarer hos våre serviceinnstilte sjåfører.

Stikkontakter om bord i bussene

Stikkontakter

Vil du surfe på Internet, nettprate eller jobbe på den bærbare PC-en, men er tom for strøm? Ingen problem. Se etter stikkontaktsymbolet, eller spør sjåføren om hvor du finner en av de mange stikkontaktene i bussen.**

Toalett om bord i alle busser

Toalett

Fremdeles en stund til du er fremme? Det er ingen grunn til panikk. Alle FlixBus' busser har toalett om bord.

Mer informasjon om FlixBus' bagasjeregler

Bagasje

Hos FlixBus har du god plass til bagasje. Du kan plassere håndbagasjen i bagasjehyllen over setet, og sjåføren hjelper deg med å plassere bagasjen i bagasjerommet på bussen. Du finner detaljert informasjon i bagasjereglene.

Ofte stilte spørsmål om FlixBus

Ofte stilte spørsmål

På siden med ofte stilte spørsmål finner du svar på en rekke vanlige spørsmål. Hvis du fremdeles har spørsmål, kan du ringe kundeservice på +49 (0)30 300 137 300** eller kontakte oss via kontaktskjemaet.

*Wi-Fi er kun tilgjengelig på FlixBus' egne ruter. Unntak er bussforbindelsene til Praha, Pilsen, St. Gallen, Zürich og Hahn. Vi jobber med å oppgradere til 4G i bussene. Denne tjenesten vil snart være tilgjengelig overalt. Datahastigheten avhenger av leverandørens mobildekning.
** Mange av bussene har flere stikkontakter. Det blir montert stikkontakter i de resterende bussene i løpet av de neste månedene.
*** (Lokale samtaler fra fasttelefon i Tyskland. Prisene kan variere for samtaler fra mobiltelefon.)