Ansvarserklæring

Utgiver
Flix SE

Kontakt:
Adresse: Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München Tyskland
Telefon: +49 (0)30 300 137 300
E-post: service@flixbus.no

* (Vær oppmerksom på prisen på samtaler fra fasttelefon og mobiltelefon varierer avhengig av leverandør.)

Leder av representantskapet
Bodo Uebber

Styremedlemmer
André Schwämmlein (styreleder), Daniel Krauss, Jean Christoph Debus

Handelsregister: 
Tingretten i München, HRB 274912

VAT ID:
DE 283764680

Ansvarlig i henhold til § 18 avs. 2 MStV
Daniel Krauss
Friedenheimer Brücke 16
80639 München
E-post: service@flixbus.no


Ansvar for innhold
Innholdet på vårt nettsted er utarbeidet med største omhu. Vi kan likevel ikke ta ansvar for at innholdet er riktig, fullstendig og aktuelt.  Som tjenesteleverandør er vi ifølge § 7 avsnitt 1 i den tyske telemedieloven (TMG) ansvarlig for eget innhold på disse sidene etter allmenn lovgivning.  Ifølge paragraf 8 til 10 i TMG er vi som tjenesteleverandør ikke ansvarlig for å overvåke overført eller lagret informasjon fra tredjepart eller undersøke forhold som indikerer ulovlig aktivitet. Forpliktelser til å fjerne eller sperre informasjonsbruk etter allmenn lovgivning forblir upåvirket. Vårt ansvar i denne forbindelse starter først fra det tidspunktet et konkret lovbrudd ble kjent.  Ved varsel om slike brudd vil vi fjerne innholdet umiddelbart.

EU-kommisjonen har en plattform for den elektroniske tvisteløsningen, som er tilgjengelig under www.ec.europa.eu/consumers/odr. Vi deltar i en tvisteløsningsprosedyre før en et forliksorgan for forbrukere. For å se en liste over kontaktinformasjonen til de anerkjente tvisteløsningsorganene, kan du gå til https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.adr.show. Her henviser vi til Schlichtungsstelle öffentlicher Personenverkehr e.V. [Forlikningskontoret for offentlig transport] (www.soep-online.de).


Denne juridiske merknaden gjelder også for våre sosiale mediekanaler på: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Glassdoor, Twitter, Xing, Pinterest, Kununu. Du finner en liste over de enkelte kanalene her.