Buss til og fra Bremen

Siste oppdateringer

Få oppdatert informasjon om våre tjenester og vårt nettverk.
Les mer her

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Bremen

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Turistinformasjon om Bremen

Generell informasjon om Bremen

Byen er kanskje mest kjent for sitt fotballag i bundesliga, men har langt mer å by på. Hansebyen er full av opplevelser, handlemuligheter og mye annet. Etter å ha ankommet med bussen og sett statuene av ridder Roland og bymusikantene, lønner det seg å ta en tur i gamlebyen og langs elven Weser. Langs havnepromenaden "Schlachte" har man utallige muligheter til å nyte et riktig godt måltid. En rekke vakre bygninger, det berømte veiehuset "Stadtwaage" og Schnoor-kvartalet er blant tingene som gjør turen til Bremen uforglemmelig. Og aller best: "Med ekspressbussen kommer jeg komfortabelt frem!"

Severdigheter i Bremen

Den berømte Rolandstatuen og rådhuset er tatt opp på UNESCOs verdensarvliste. Også statuen av bymusikantene fra Bremen er er kjent landemerke. Andre høydepunkter for en busstur til Bremen er Böttcherstraße og Schnoorviertel. I hansebyen Bremen er det en rekke kirker fra forskjellige trosretninger. Den protestantiske gotiske domen er en nok mest kjent, men også den katolske prostikirken og Liebfrauen-kirken er kjent langt utover Bremens grenser og alltid verdt et besøk. Dessuten har Bremen utallige frikirker, som ble svært utbredt fra 1800-tallet. Mange monumenter og fontener i Bremen har flere hundre år historie å vise til. Dessuten er det over 50 museer og gallerier i Bremen. Hvert år avholdes en museumsnatt, der også historiske bygg er åpne for publikum. Übersee-museet, kunsthallen, Focke-museet og havnemuseet er andre favoritter som kan anbefales. Bussen til Bremen sørger for at du ikke skal gå glipp av denne store kulturbegivenheten. I Bremen er det mange årlige arrangementer. Messene ved rådhuset og på Bürgerweide er blant Tysklands eldste festivaler. Sommerfestivalen "Bremen swingt", havnefesten i bydelen Vegesack og julemarkedet er andre kjente arrangementer i Bremen. Seksdagersløpet, karnevalet og den internasjonale litteraturfestivalen er også et populært mål for en tur med ekspressbussen.

Bremen : Kultur og historie

Bremen er en havneby med en gammel bykjerne. Langs den historiske promenaden av elven Weser er det en rekke gastronomitilbud. Schnoorviertel er et middelalderkvartal i gamlebyen fra tider med tradisjonelt skipshåndverk. I det hele tatt har mange bygninger i Bremen en historie som går flere hundre år tilbake, en historie du kan bli kjent med så snart ekspressbussen kommer frem til byen. Rådhuset i Bremen fra 1612,vekthuset Stadtwaage fra 1587, eddikhuset "Essighaus" fra 1618 og handelshuset "Gewerbehaus" fra 1620 er noen eksempler.

Nattelivet i Bremen

Også nattelivet i Bremen har mye interessant å by på. I helgene er sentrum i Bremen fylt opp av både innbyggere og turister. Det er utallige barer, nattklubber, diskoteker og lounge-steder å velge mellom. Gode utgangspunkter er gamlebyen i Bremen, Weser-promenaden, det såkalte "Viertel"og bydelen Bahnhofsvorstadt med en rekke diskoteker. Kommer man med ekspressbussen til Bremen, vil man finne musikk for enhver smak.


Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet