Buss til og fra Odense

Siste oppdateringer

Få oppdatert informasjon om våre tjenester og vårt nettverk.
Les mer her

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Odense

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Odense Parkering Syd

Odense Stasjon (Dannebrogsgade)

Oppdag alle reisemål

Utforsk kartet
Odense: Hurtiginformasjon
Byer som kan nås direkte

42

Antall busstopp

2

Land

Danmark

Miljøvennlige reiser?

Ja

Turistinformasjon om Odense

Generell informasjon om Odense

Odense ligger på øya Fyn, og er en vakker, liten by med mye å gjøre og se. Byen har 175 000 svært hyggelige innbyggere. Odense er kjent for å være familievennlig, og byens uoffisielle motto er: "At lege er at leve". Med utallige parker og lekeplasser er byen et perfekt reisemål for hele familien. Men ta gjerne turen sammen med venner også! Her finner du noe for enhver aldersgruppe, enten du er ute etter å skape minner for livet eller ta inn alt du kan av kultur og historie i denne flotte danske byen. FlixBus-bussholdeplassen er sentralt plassert, så det er enkelt å utforske byen.

Severdigheter i Odense

Én ting man ikke kan overse i gatene i Odense er eventyrskulpturene. De fins i mange former og størrelser, som for eksempel "Den standhaftige tinnsoldat", "Sjøhesten" og skulpturen av "Papirbåten". Du ser dem i byens mange parker og kanaler, og de tilfører enda mer sjarme til en allerede svært karismatisk by. Det ville være synd å besøke denne magiske byen uten å bli bedre kjent med Hans Christian Andersen! Hans berømte eventyr har hatt en utrolig betydning i Europa. Blant hans mest kjente verker er "Den lille havfruen" og "Den stygge andungen". Odense er et svært vakkert sted, blant annet takket være de fantastiske bygningene som kirker, det gamle fengselet og havnen. Mange av dem skjuler interessante historier, og vi anbefaler å besøke dem under bussturen til øya Fyn.

Odense : Kultur og historie

Odense har et rikt kulturliv og mange museer å fordype seg i: Møntergården er et museum som det absolutt lønner seg å besøke. En utstilling vi ble spesielt imponert over var "Fyn – midt i verden". Ta en rundtur gjennom historien og se hvordan Europas revolusjoner og kriger har påvirket folk i Odense og omegn. Det er en øyeåpner for alle generasjoner, med mange mindre kjente severdigheter og fakta om vikinger og Fyn. Den Fynske Landsby er et utradisjonelt museum, men den lille landsbyen utendørs virkelig verdt et besøk. Dette mesterverket er fullt av historie med ekte hus fra forskjellige epoker i fortiden. Takket være skuespillere som viser hvordan livet på gården var på 1800-tallet, får du virkelig følelsen av å oppleve fortiden på nært hold. Mye å oppleve og en flott utflukt for hele familien. Det er mange vakre landemerker over hele byen, og det er nok å gå en tur for å føle hvor spesiell byen Odense er.

Nattelivet i Odense

Enten du liker jazz, folk eller klubbmusikk har Odense noe for deg. Fortell vennene dine at dere møtes på "The Gym", en velkjent nattklubb hvor man kan danse hele natten. Husk å kle deg fint, her spiller noen av Danmarks beste DJ-er. Hvis du vil gå ut, men gjerne sitte og prate med venner, bør du sjekke ut The Australian Bar! Slapp av, nyt en øl, spill biljard og ha det hyggelig sammen med lokalbefolkningen, som elsker denne baren. Og selv om du foretrekker noe helt annet, vil du ikke ha noen problemer med å finne en god restaurant – eller hva med å gå på teater? Det fremragende Odense Teater har spilt fantastiske stykker helt siden 1796, og byr på mangfoldig underholdning med danske og utenlandske klassikere, danseforestillinger og musikaler. Byen har noe for enhver, og vi håper du virkelig nyter bussturen til Odense med FlixBus.


Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet