Buss til og fra Atella

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Atella

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Er du på utkikk etter flere eventyr? De mest populære destinasjonene du enkelt kan reise til fra Atella er Rionero, Foggia, Matera. Disse byene kan by på et vell av opplevelser, så start reisen i dag!
Flix tilbyr rimelige bussturer til Atella, med priser så lave som 1239,00 kr avhengig av hvor du reiser fra.
Du behøver ikke pakke lett når du reiser til Atella om bord på en FlixBus. Bussbilletten inkluderer GRATIS transportering av én håndbagasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) og én innsjekket bagasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg). For informasjon om ekstra- eller spesialbagasje, gå til denne siden. Mange av våre busser har sykkelstativ bakerst i bussen eller spesialtrekk for sykler. Se denne lenken for retningslinjer om hvordan du kan ta med deg sykkelen til Atella og ta en titt på denne lenken for å se hvor mye det koster for transportering av sykkel.
Det er enkelt å kjøpe en bussbillett til Atella. Du kan kjøpe på nett eller bruke den kostnadsfrie FlixBus App for den mest praktiske opplevelsen og de beste tilbudene. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Atella i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. For å betale for bussbilletten din til Atella har FlixBus flere ulike betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Velg den mest praktiske metoden for deg ved utsjekk. Du kan også kompensere for karbonutslippet ditt ved å velge avmerkingsboksen CO₂-kompensasjon når du bestiller bussbilletten din med FlixBus.
Det er enkelt å komme seg til Atella med FlixBus med forbindelser fra 55 ulike byer. På bussturen din til Atella kan du nyte ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste av våre busser har også gratis Wi-Fi. Ikke glem å ta med deg ladere til dine enheter for å bruke i stikkontaktene ombord. Spar på overnattingskostnader ved å ta en nattbuss hvis det passer inn i tidsskjemaet ditt.
Det finnes én holdeplass i Atella. Finn plasseringen på kartet på denne siden.
For å bruke bussbilletten din til Atella, er det bare å vise frem QR-koden fra e-postbekreftelsen eller på FlixBus App til bussjåføren. Du trenger ikke skrive ut bussbilletten din!
Ja, du kan bruke vår sporing av buss i sanntid for å sjekke status på bussen din når den er på vei til eller fra Atella.
Ja, alle FlixBus-busser til Atella er utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser til Atella. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.

Busser til og fra Atella

Finn de rimeligste bussbillettene til og fra Atella

Leter du etter rimelige billetter fra eller til Atella? Da har du kommet til rett sted med busser som går fra Atella fra så lite som 1239,00 kr – og du kan spare enda mer når du forhåndsbestiller. Det finnes 1 holdeplasser i Atella og du kan nå den fra 55 avgangsbyer. Gå inn på FlixBus - nettverk hvis du har en forbindelse i byen din!

Hvorfor velge å reise Atella med FlixBus

FlixBus kombinerer rimelige priser med komfort for å gi en flott reiseopplevelse for sine reisende. Nyt en komfortabel reise til eller fra Atella med fasiliteter ombord som gratis Wi-Fi og stikkontakter. Velg ditt favorittsete når du reserverer billetten din, som inkluderer ett kolli håndbagasje og ett kolli innsjekket baggasje.

Hvordan reservere bussbillett til eller fra Atella

Det er lekende lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din til eller fra Atella på nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet