Hvis du opplever problemer med nettstedet, kan du ringe +49 (0)30 300 137 300 eller bruke Google Assisten i FlixBus-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Innovasjonspartnere

FlixBus – vi kombinerer erfaring med innovasjon

FlixBus er en nasjonal ekspressbusstilbyder som kombinerer kjernekompetansen og kunnskapen fra forskjellige deltakere. Langårig erfaring, kvalitet og tradisjon går hånd i hånd med innovativt entreprenørskap.

Det Tyskland-omspennende, unike samarbeidet har gjort FlixBus til en ledende aktør i markedet for langdistansebusser og har gitt selskapet sterk konkurranseevne. På kort tid har vi gjort merkevaren "FlixBus" og ekspressbusser til et nytt alternativ for langdistansereiser i Tyskland og Europa. FlixBus samarbeider med anerkjente partnere innen økonomi, vitenskap og teknologi.

FlixBus – mobil infrastruktur for et ytelsesbasert bussnettverk

Ekspressbusstjenestene fra FlixBus er basert på et omfattende rutenett kombinert med et innovativt og effektivt billett- og bookingsystem. Den mobile teknologien ble spesielt utviklet for FlixBus og er unik for selskapet. Vårt IT-team støttes av internasjonale eksperter innen maskinvare og programvare for ytterlige innovasjon.