Utsalgssteder

Hvis du vil registrere deg som byrå, sender du en e-post med kontaktopplysningene dine til salespartner@flixbus.com. Vi sender deg alle opplysningene du trenger for å få nødvendig dokumentasjon og komme i gang med billettsalget.

 

Utsalgssteder – våre lokale distributører

I samarbeid med våre lokale distributører gir vi kundene maksimal fleksibilitet med personlig billettkjøp i sitt nærområde. En rekke reisebyråer, kiosker og butikker over hele Europa har dratt nytte av vårt tilbud om å bli faste distribusjonskanaler for våre passasjerer. Vil du samarbeide med Tysklands ledende ekspressbusselskap? Bli lokal FlixBus-distributør. Ta kontakt med vår agenturservice for mer informasjon.
Alle våre billettforhandlere er å finne i vårt agentursøk, som gir våre kunder en oversikt over alle våre  billettdistributører.

 

Distribusjonssamarbeid med FlixBus – oversiktlig og redelig provisjon

Vår samarbeidsmodell er enkel og klar: Alle våre billettdistributører får direkte tilgang til FlixBus sine bookingsider med brukernavn og passord. Distributører navigerer FlixBus' nettbutikk på vegne av kunden. De velger en egnet bussforbindelse og sender den solgte billetten til kunden, enten som utskrift eller på e-post. Transaksjonen mellom kunden og utsalgsstedet er da fullført: Avregningen av innbetalinger og provisjon skjer direkte via det integrerte backend-systemet.

En attraktiv provisjonsmodell er et perfekt grunnlag for samarbeid mellom oss og billettkontorene. FlixBus står for klarhet og redelighet både når det gjelder billettpriser og provisjon. Vi tilbyr utsalgsstedene også muligheten til å kombinere lavpris-bussreiser i en reisepakke.
 

Kontakt

E-post: salespartner@flixbus.com