Affiliate-partnere

Tjen penger med FlixBus!

Har du en egen nettside eller en blogg? Bli med i FlixBus' affiliate-nettverk og tjen penger med nettsiden din! 

Bli vår partner og tjen penger på den økende etterspørselen etter langdistansereiser! Mange nettsteder samarbeider allerede med oss – benytt deg av muligheten og bli med i vårt affiliate-nettverk nå! Er du allerede affiliate-partner?  Klikk her for å logge deg inn
 

Hvordan fungerer vårt affiliate-program?

  1. Registrer deg og legg inn en søknad for affiliate-plattform her.
  2. Sett inn FlixBus-annonsemateriale på nettsiden din.
  3. Besøkende vil se annonsen, klikke på den og sendes automatisk videre til FlixBus-siden. Prosessen spores og tilordnes deg som partner.
  4. Når en bestilling fullføres på vår nettside, spores den tilbake og tilordnes deg som partner: Og du mottar en attraktiv provisjon!

Hva er dine fordeler?

For hver vellykket bestilling som fullføres via den nettsiden du har registrert, belønner FlixBus deg med en attraktiv provisjon.

På FlixBus' dashbord finner du et stort utvalg av forskjellig markedsføringsmateriale og kan overvåke resultatene dine til enhver tid. Du er også i direkte kontakt med teamet vårt: Vi er tilgjengelige for alle spørsmål du har og sørger for å holde deg oppdatert om aktuelle nyheter og tilbud.

Registrer deg nå!

Hvordan kan du integrere FlixBus?

Bannere: Plasser et sterkt merke på nettstedet ditt med et FlixBus-banner. Plasseringen av bannere er svært fleksibel, da du kan velge mellom mange forskjellige formater.

Tekstlenke: Det er enkelt og raskt å integrere lenker på din egen nettside, lenke til FlixBus og sette innholdet i riktig kontekst. Du kan bruke standard tekstlenker eller generere dine egne tilpassede lenker. 

HTML-iframe: Alle som besøker nettstedet ditt kan velge sin egen reiserute og omdirigeres til vår butikk. Våre booking-widgets er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser, slik at du får maksimal fleksibilitet ved integreringen.

Produktvarsling (kommer snart): Med vår produktvarsling kan du enkelt vise en oversikt over våre forbindelser på nettsiden din. Du kan bruke direkte lenker til å sende brukere videre til den relevante butikksiden.

Vår kontaktperson

Valentina Gravotta

Affiliate-leder

E-post: 

affiliate@flixbus.no

❕  Bruk denne e-postadressen kun for henvendelser i forbindelse med online-markedsføring. Tusen takk!