Buss Feda terminal ↔ Lysaker stasjon

fra 219 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Feda terminal

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Bussruten fra Feda terminal til Lysaker stasjon dekker 410 km. FlixBus kan ta deg fra Feda terminal til Lysaker stasjon på 6 timer 8 minutter. De raskeste bussen på denne forbindelsen har 16 stopp(er). FlixBus-busser som drar fra Feda terminal til Lysaker stasjon har ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste bussene har også gratis Wi-Fi. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Lysaker stasjon i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. Det å reise med buss fra Feda terminal til Lysaker stasjon er én av de mest miljøvennlige alternativene, siden det reduserer traffikkrelaterte utslipp. Passasjerer kan også kompensere for sitt eget karbonutslipp når de reiser med FlixBus ved å velge CO₂ kompensasjonsboks når de bestiller billettene sine.
Du kan reise fra Feda terminal til Lysaker stasjon for så lite som 219,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Feda terminal til Lysaker stasjon er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Feda terminal til Lysaker stasjon på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Når du reiser fra Feda terminal til Lysaker stasjon, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Passasjerer som reiser fra Feda terminal til Lysaker stasjon kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Feda terminal til Lysaker stasjon, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Ja, alle FlixBus-busser fra Feda terminal til Lysaker stasjon utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Feda terminal til Lysaker stasjon. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Den første avgangen med FlixBus fra Feda terminal til Lysaker stasjon går kl. 12:25.
Den siste avgangen med FlixBus fra Feda terminal til Lysaker stasjon går kl. 23:40.
Det finnes én holdeplass i Feda terminal; Feda terminal. I Lysaker stasjon finnes det én holdeplass; Lysaker stasjon Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Feda terminal til Lysaker stasjon. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Feda terminal til Lysaker stasjon. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Lysaker stasjon. På nattbussen fra Feda terminal til Lysaker stasjon, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Lysaker stasjon, kan du enkelt reise til 24 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Lysaker stasjon er Kristiansand, Fokserød (Sandefjord), Arendal (Harebakken bussterminal). Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Feda terminal til Lysaker stasjon?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Feda terminal til Lysaker stasjon tar omtrent 6 timer 8 minutter og kan koste så lite som 219,00 kr. Den første bussen reiser kl. 12:25 og den siste bussen reiser 23:40. FlixBus har 2 avreiser hver dag mellom Feda terminal og Lysaker stasjon og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Feda terminal til Lysaker stasjon

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Feda terminal til Lysaker stasjonpå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet