Buss Arendal (Harebakken bussterminal) ↔ Feda terminal

fra 89 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Arendal (Harebakken bussterminal)

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Bussruten fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal dekker 158 km. FlixBus kan ta deg fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal på 2 timer 50 minutter. De raskeste bussen på denne forbindelsen har 8 stopp(er). FlixBus-busser som drar fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal har ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste bussene har også gratis Wi-Fi. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Feda terminal i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. Det å reise med buss fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal er én av de mest miljøvennlige alternativene, siden det reduserer traffikkrelaterte utslipp. Passasjerer kan også kompensere for sitt eget karbonutslipp når de reiser med FlixBus ved å velge CO₂ kompensasjonsboks når de bestiller billettene sine.
Du kan reise fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal for så lite som 159,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Når du reiser fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Passasjerer som reiser fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Ja, alle FlixBus-busser fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Den første avgangen med FlixBus fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal går kl. 01:30.
Den siste avgangen med FlixBus fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal går kl. 14:15.
Det finnes én holdeplass i Arendal (Harebakken bussterminal); Arendal (Harebakken bussterminal). I Feda terminal finnes det én holdeplass; Feda terminal Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Fra Feda terminal, kan du enkelt reise til 25 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Feda terminal er Oslo, Stavanger, Kristiansand. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal tar omtrent 2 timer 50 minutter og kan koste så lite som 159,00 kr. Den første bussen reiser kl. 01:30 og den siste bussen reiser 14:15. FlixBus har 2 avreiser hver dag mellom Arendal (Harebakken bussterminal) og Feda terminal og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminal

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Arendal (Harebakken bussterminal) til Feda terminalpå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet