Buss Brussel ↔ Rotterdam

fra 99 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Brussel

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Det finnes 4 holdeplasser i Brussel; Brussels Gare du Midi, Brussels Heysel (Baudouin Metro Station), Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines), Brussels-North togstasjon. I Rotterdam finnes det 2 holdeplasser; Rotterdam Zuidplein (Platform X), Rotterdam sentralstasjon. Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Brussel til Rotterdam. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Den siste avgangen med FlixBus fra Brussel til Rotterdam går kl. 22:25.
Den første avgangen med FlixBus fra Brussel til Rotterdam går kl. 03:10.
Ja, alle FlixBus-busser fra Brussel til Rotterdam utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Brussel til Rotterdam. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Passasjerer som reiser fra Brussel til Rotterdam kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Brussel til Rotterdam, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Når du reiser fra Brussel til Rotterdam, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Du kan reise fra Brussel til Rotterdam for så lite som 109,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Brussel til Rotterdam er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Brussel til Rotterdam på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Bussruten fra Brussel til Rotterdam dekker 142 km. FlixBus kan ta deg fra Brussel til Rotterdam på 2 timer 5 minutter. De raskeste bussen på denne forbindelsen har 1 stopp(er). FlixBus-busser som drar fra Brussel til Rotterdam har ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste bussene har også gratis Wi-Fi. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Rotterdam i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. Det å reise med buss fra Brussel til Rotterdam er én av de mest miljøvennlige alternativene, siden det reduserer traffikkrelaterte utslipp. Passasjerer kan også kompensere for sitt eget karbonutslipp når de reiser med FlixBus ved å velge CO₂ kompensasjonsboks når de bestiller billettene sine.
Selvfølgelig! Weekendturer fra Brussel til Rotterdam er tilgjengelige, så du kan reise på en fredag og komme tilbake på en søndag.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Brussel til Rotterdam. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Rotterdam. På nattbussen fra Brussel til Rotterdam, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Rotterdam, kan du enkelt reise til 133 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Rotterdam er Brussel, Antwerpen, Amsterdam. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Brussel til Rotterdam?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Brussel til Rotterdam tar omtrent 2 timer 5 minutter og kan koste så lite som 109,00 kr. Den første bussen reiser kl. 03:10 og den siste bussen reiser 22:25. FlixBus har 16 avreiser hver dag mellom Brussel og Rotterdam og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Brussel til Rotterdam

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Brussel til Rotterdampå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet