Buss til og fra Töcksfors

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Töcksfors

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Ja, alle FlixBus-busser til Töcksfors er utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser til Töcksfors. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Er du på utkikk etter flere eventyr? De mest populære destinasjonene du enkelt kan reise til fra Töcksfors er Oslo, Stockholm, Karlstad. Disse byene kan by på et vell av opplevelser, så start reisen i dag!
Hvis planene dine endrer seg, er det mulig å avbestille eller endre billetten din til Töcksfors helt frem til 15 minutter før avgang. Se våre vilkår for avbestilling og guide til endringer for mer informasjon.
For å bruke bussbilletten din til Töcksfors, er det bare å vise frem QR-koden fra e-postbekreftelsen eller på FlixBus App til bussjåføren. Du trenger ikke skrive ut bussbilletten din!
Flix tilbyr rimelige bussturer til Töcksfors, med priser så lave som 59,00 kr avhengig av hvor du reiser fra.
Det finnes én holdeplass i Töcksfors. Finn plasseringen på kartet på denne siden.
Det er enkelt å komme seg til Töcksfors med FlixBus med forbindelser fra 10 ulike byer. På bussturen din til Töcksfors kan du nyte ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste av våre busser har også gratis Wi-Fi. Ikke glem å ta med deg ladere til dine enheter for å bruke i stikkontaktene ombord. Spar på overnattingskostnader ved å ta en nattbuss hvis det passer inn i tidsskjemaet ditt.
Ja, du kan bruke vår sporing av buss i sanntid for å sjekke status på bussen din når den er på vei til eller fra Töcksfors.
Du behøver ikke pakke lett når du reiser til Töcksfors om bord på en FlixBus. Bussbilletten inkluderer GRATIS transportering av én håndbagasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) og én innsjekket bagasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg). For informasjon om ekstra- eller spesialbagasje, gå til denne siden. Mange av våre busser har sykkelstativ bakerst i bussen eller spesialtrekk for sykler. Se denne lenken for retningslinjer om hvordan du kan ta med deg sykkelen til Töcksfors og ta en titt på denne lenken for å se hvor mye det koster for transportering av sykkel.
Det er enkelt å kjøpe en bussbillett til Töcksfors. Du kan kjøpe på nett eller bruke den kostnadsfrie FlixBus App for den mest praktiske opplevelsen og de beste tilbudene. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Töcksfors i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. For å betale for bussbilletten din til Töcksfors har FlixBus flere ulike betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Velg den mest praktiske metoden for deg ved utsjekk. Du kan også kompensere for karbonutslippet ditt ved å velge avmerkingsboksen CO₂-kompensasjon når du bestiller bussbilletten din med FlixBus.

Busser til og fra Töcksfors

Finn de rimeligste bussbillettene til og fra Töcksfors

Leter du etter rimelige billetter fra eller til Töcksfors? Da har du kommet til rett sted med busser som går fra Töcksfors fra så lite som 59,00 kr – og du kan spare enda mer når du forhåndsbestiller. Det finnes 1 holdeplasser i Töcksfors og du kan nå den fra 10 avgangsbyer. Gå inn på FlixBus - nettverk hvis du har en forbindelse i byen din!

Hvorfor velge å reise Töcksfors med FlixBus

FlixBus kombinerer rimelige priser med komfort for å gi en flott reiseopplevelse for sine reisende. Nyt en komfortabel reise til eller fra Töcksfors med fasiliteter ombord som gratis Wi-Fi og stikkontakter. Velg ditt favorittsete når du reserverer billetten din, som inkluderer ett kolli håndbagasje og ett kolli innsjekket baggasje.

Hvordan reservere bussbillett til eller fra Töcksfors

Det er lekende lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din til eller fra Töcksfors på nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet