Hvis du opplever problemer med nettstedet, kan du ringe +49 (0)30 300 137 300 eller bruke Google Assisten i FlixBus-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Administrere bestillingen min

Superenkel bestilling

Avbestilling

Hvor seint kan jeg avbestille reisen?

Du kan avbestille reisen inntil 15 minutter før avgang.

Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller?

Det er gratis å avbestille reisen inntil 30 dager før avreisedato. Etter det kan vi belaste deg med et avbestillingsgebyr. Hvis du avbestiller reisen, vil du motta et verdibevis. Dette verdibeviset er gyldig i 12 måneder og er verd prisen på bestillingen minus avbestillingsgebyr dersom det påløper.

Kansellering som følge av Covid-19 operasjonelle endringer: Hvis din rute er påvirket av en kansellering som følge av Covid-19, så vil vi refundere din kansellerte rute og gi deg full erstatning av billettprisen i form av en kupong, som følge av våre Generelle forretnings- og bestillingsvilkår.
Informasjon om hvordan du avbestiller/endrer bestillingen

Endre

Du kan endre følgende informasjon i bestillingen din:

  • Avreisetidspunt eller reisemål
  • Passasjerens navn
  • Telefonnummer

*Hvis du ønsker å endre avreisetidspunkt eller reisemål, må du først kansellere den delen av reisen som du ønsker å endre. Da vil du motta et verdibevis på reisens beløp minus eventuelle avbestillingsgebyrer. Deretter kan du bruke dette verdibeviset til å bestille en ny reise (ved å angi nummeret på verdibeviset i det feltet som er avsatt til dette og deretter klikke på "Innløs". Verdibeviset er gyldig i 12 måneder.

Hvor seint kan jeg endre reisen?

Du kan endre reisen inntil 15 minutter før avgang.

Må jeg betale et gebyr for å endre reisen min?

Det koster ingenting å endre kontaktinformasjonen din. Det er også gratis å endre navn på passasjeren, men hvis billettprisen har gått opp etter bestillingen, må du betale mellomlegget.

Det påløper avbestillingsgebyr hvis du vil endre avreisetidspunkt eller reisemål. Hvis du endrer reisen mindre enn 30 dager før avreise, vil det påløpe et avbestillingsgebyr som trekkes fra verdien på verdibeviset.

Hvor kan jeg avbestille eller endre reisen min?