Administrere bestillingen min

Avbestilling

Jeg ønsker ikke lenger å foreta den bestilte reisen. Hvor seint kan jeg avbestille reisen?

Du kan avbestille reisen inntil 15 minutter før avgang.

Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller?

Det er gratis å avbestille reisen inntil 30 dager før avreisedato. Etter det kan vi belaste deg med et avbestillingsgebyr. Hvis du avbestiller reisen, vil du motta et verdibevis. Dette verdibeviset er gyldig i 12 måneder og er verd prisen på bestillingen minus avbestillingsgebyr dersom det påløper.

FlixBus kansellerte reisen på grunn av operasjonelle endringer:

Vi ønsker å unngå operasjonelle endringer der det er mulig. Hvis FlixBus må kansellere reisen, varsler vi deg. Vi vil refundere den kansellerte reisen og gi deg full refusjon av billettprisen i henhold til våre Gvilkår og betingelser.

Klikk på "Avbestill reisen min” for å se våre tilgjengelige refusjonsmetoder på nett.

Endre

Du kan endre følgende informasjon i bestillingen din:

  • Avreisetidspunt eller reisemål*
  • Passasjerens navn
  • Telefonnummer
  • Ekstra bagasje
  • Spesialbagasje

*Hvis du ønsker å endre avreisetidspunkt eller reisemål, må du først kansellere den delen av reisen som du ønsker å endre. Da vil du motta et verdibevis på reisens beløp minus eventuelle avbestillingsgebyrer. Deretter kan du bruke dette verdibeviset til å bestille en ny reise (ved å angi nummeret på verdibeviset i det feltet som er avsatt til dette og deretter klikke på "Innløs". Verdibeviset er gyldig i 12 måneder.

Hvor seint kan jeg endre reisen?

Du kan endre reisen inntil 15 minutter før avgang.

Må jeg betale et gebyr for å endre reisen min?

Du kan rette små skrivefeil helt gratis.* Du kan også gjøre små endringer i passasjernavnet. Dette er vanligvis gratis. Men hvis reisen blir dyrere enn den var på den datoen du bestilte billetten, må du betale mellomlegget.

Det påløper avbestillingsgebyr hvis du vil endre avreisetidspunkt eller reisemål. Hvis du endrer reisen mindre enn 30 dager før avreise, vil det påløpe et avbestillingsgebyr som trekkes fra verdien på verdibeviset.

Hvis du ønsker å bestille ekstra bagasje eller spesialbagasje etter at du har kjøpt billett, vil det påløpe et gebyr. Du kan legge til ett kolli ekstra bagasje og spesialbagasje per person.

*Skrivefeil som krever mer enn en liten korrigering, kan bli regnet som en navneendring. Du vil da bli belastet for en tilleggsavgift etter gjeldende satser.

Hvor kan jeg avbestille eller endre reisen min?