Buss Ualand (Lund) ↔ Helleland (Skjerpeveien) Eigersund, Rogaland

fra 39 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Ualand (Lund)

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Bussruten fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund dekker 13 km. FlixBus kan ta deg fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund på 10 minutter. De raskeste bussen på denne forbindelsen har 1 stopp(er). FlixBus-busser som drar fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund har ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste bussene har også gratis Wi-Fi. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. Det å reise med buss fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund er én av de mest miljøvennlige alternativene, siden det reduserer traffikkrelaterte utslipp. Passasjerer kan også kompensere for sitt eget karbonutslipp når de reiser med FlixBus ved å velge CO₂ kompensasjonsboks når de bestiller billettene sine.
Du kan reise fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund for så lite som 39,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Når du reiser fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Passasjerer som reiser fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Ja, alle FlixBus-busser fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Den første avgangen med FlixBus fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund går kl. 05:25.
Den siste avgangen med FlixBus fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund går kl. 18:10.
Det finnes én holdeplass i Ualand (Lund); Ualand (Lund). I Helleland (Skjerpeveien) Eigersund finnes det én holdeplass; Helleland (Skjerpeveien) Eigersund, Rogaland Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund. På nattbussen fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Helleland (Skjerpeveien) Eigersund, kan du enkelt reise til 25 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund er Oslo, Skjelsvik knutepunkt (Porsgrunn), Kristiansand. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund tar omtrent 10 minutter og kan koste så lite som 39,00 kr. Den første bussen reiser kl. 05:25 og den siste bussen reiser 18:10. FlixBus har 2 avreiser hver dag mellom Ualand (Lund) og Helleland (Skjerpeveien) Eigersund og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersund

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Ualand (Lund) til Helleland (Skjerpeveien) Eigersundpå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet