Buss Grenoble ↔ Genève

fra 99 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Grenoble

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Fra Genève, kan du enkelt reise til 120 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Genève er Annecy, Lyon, Milano. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!
Selvfølgelig! Weekendturer fra Grenoble til Genève er tilgjengelige, så du kan reise på en fredag og komme tilbake på en søndag.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Grenoble til Genève. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Genève. På nattbussen fra Grenoble til Genève, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.

Leter du etter bussbilletter fra Grenoble til Genève?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Grenoble til Genève tar omtrent 2 timer 15 minutter og kan koste så lite som 99,00 kr. Den første bussen reiser kl. 05:40 og den siste bussen reiser 21:50. FlixBus har 10 avreiser hver dag mellom Grenoble og Genève og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Grenoble til Genève

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Grenoble til Genèvepå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet