Buss Berlin ↔ Sarpsborg

fra 2 189 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Berlin

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Det finnes 9 holdeplasser i Berlin; Berlin (Ostbahnhof), Berlin Alexanderplatz, Berlin Alt-Tegel (metro-stasjon), Berlin Central Station (Invalidenstraße), Berlin S-Treptower Park (Puschkinallee), Berlin Südkreuz togstasjon, Berlin Wannsee (Station Wannsee), Berlin bussterminal, Berlin zoo togstasjon. I Sarpsborg finnes det 2 holdeplasser; Sarpsborg (Amfi Borg), Sarpsborg E6 Lekevollkrysset. Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Berlin til Sarpsborg. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Den siste avgangen med FlixBus fra Berlin til Sarpsborg går kl. 23:00.
Den første avgangen med FlixBus fra Berlin til Sarpsborg går kl. 02:55.
Ja, alle FlixBus-busser fra Berlin til Sarpsborg utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Berlin til Sarpsborg. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Passasjerer som reiser fra Berlin til Sarpsborg kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Berlin til Sarpsborg, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Når du reiser fra Berlin til Sarpsborg, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Du kan reise fra Berlin til Sarpsborg for så lite som 2809,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Berlin til Sarpsborg er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Berlin til Sarpsborg på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Berlin til Sarpsborg. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Sarpsborg. På nattbussen fra Berlin til Sarpsborg, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Sarpsborg, kan du enkelt reise til 13 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Sarpsborg er Göteborg, København, Oslo. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Berlin til Sarpsborg?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Berlin til Sarpsborg tar omtrent 18 timer 20 minutter og kan koste så lite som 2809,00 kr. Den første bussen reiser kl. 02:55 og den siste bussen reiser 23:00. FlixBus har 5 avreiser hver dag mellom Berlin og Sarpsborg og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Berlin til Sarpsborg

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Berlin til Sarpsborgpå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet