Buss til og fra Poza Rica De Hidalgo, Veracruz

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Poza Rica De Hidalgo, Veracruz

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Ja, alle FlixBus-busser til Poza Rica De Hidalgo er utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser til Poza Rica De Hidalgo. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Er du på utkikk etter flere eventyr? De mest populære destinasjonene du enkelt kan reise til fra Poza Rica De Hidalgo er Veracruz, Veracruz, Monterrey, MX, Nuevo Laredo, MX. Disse byene kan by på et vell av opplevelser, så start reisen i dag!
Hvis planene dine endrer seg, er det mulig å avbestille eller endre billetten din til Poza Rica De Hidalgo helt frem til 15 minutter før avgang. Se våre vilkår for avbestilling og guide til endringer for mer informasjon.
For å bruke bussbilletten din til Poza Rica De Hidalgo, er det bare å vise frem QR-koden fra e-postbekreftelsen eller på FlixBus App til bussjåføren. Du trenger ikke skrive ut bussbilletten din!
Flix tilbyr rimelige bussturer til Poza Rica De Hidalgo, med priser så lave som 79,00 kr avhengig av hvor du reiser fra.
Det finnes én holdeplass i Poza Rica De Hidalgo. Finn plasseringen på kartet på denne siden.
Det er enkelt å komme seg til Poza Rica De Hidalgo med FlixBus med forbindelser fra 4 ulike byer. På bussturen din til Poza Rica De Hidalgo kan du nyte ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste av våre busser har også gratis Wi-Fi. Ikke glem å ta med deg ladere til dine enheter for å bruke i stikkontaktene ombord. Spar på overnattingskostnader ved å ta en nattbuss hvis det passer inn i tidsskjemaet ditt.
Ja, du kan bruke vår sporing av buss i sanntid for å sjekke status på bussen din når den er på vei til eller fra Poza Rica De Hidalgo.
Du behøver ikke pakke lett når du reiser til Poza Rica De Hidalgo om bord på en FlixBus. Bussbilletten inkluderer GRATIS transportering av én håndbagasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) og én innsjekket bagasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg). For informasjon om ekstra- eller spesialbagasje, gå til denne siden. Mange av våre busser har sykkelstativ bakerst i bussen eller spesialtrekk for sykler. Se denne lenken for retningslinjer om hvordan du kan ta med deg sykkelen til Poza Rica De Hidalgo og ta en titt på denne lenken for å se hvor mye det koster for transportering av sykkel.
Det er enkelt å kjøpe en bussbillett til Poza Rica De Hidalgo. Du kan kjøpe på nett eller bruke den kostnadsfrie FlixBus App for den mest praktiske opplevelsen og de beste tilbudene. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Poza Rica De Hidalgo i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. For å betale for bussbilletten din til Poza Rica De Hidalgo har FlixBus flere ulike betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Velg den mest praktiske metoden for deg ved utsjekk. Du kan også kompensere for karbonutslippet ditt ved å velge avmerkingsboksen CO₂-kompensasjon når du bestiller bussbilletten din med FlixBus.

Busser til og fra Poza Rica De Hidalgo

Finn de rimeligste bussbillettene til og fra Poza Rica De Hidalgo

Leter du etter rimelige billetter fra eller til Poza Rica De Hidalgo? Da har du kommet til rett sted med busser som går fra Poza Rica De Hidalgo fra så lite som 79,00 kr – og du kan spare enda mer når du forhåndsbestiller. Det finnes 1 holdeplasser i Poza Rica De Hidalgo og du kan nå den fra 4 avgangsbyer. Gå inn på FlixBus - nettverk hvis du har en forbindelse i byen din!

Hvorfor velge å reise Poza Rica De Hidalgo med FlixBus

FlixBus kombinerer rimelige priser med komfort for å gi en flott reiseopplevelse for sine reisende. Nyt en komfortabel reise til eller fra Poza Rica De Hidalgo med fasiliteter ombord som gratis Wi-Fi og stikkontakter. Velg ditt favorittsete når du reserverer billetten din, som inkluderer ett kolli håndbagasje og ett kolli innsjekket baggasje.

Hvordan reservere bussbillett til eller fra Poza Rica De Hidalgo

Det er lekende lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din til eller fra Poza Rica De Hidalgo på nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet