Buss til og fra Bryce Canyon City, UT

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Bryce Canyon City, UT

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Ja, alle FlixBus-busser til Bryce Canyon City er utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser til Bryce Canyon City. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Hvis planene dine endrer seg, er det mulig å avbestille eller endre billetten din til Bryce Canyon City helt frem til 15 minutter før avgang. Se våre vilkår for avbestilling og guide til endringer for mer informasjon.
For å bruke bussbilletten din til Bryce Canyon City, er det bare å vise frem QR-koden fra e-postbekreftelsen eller på FlixBus App til bussjåføren. Du trenger ikke skrive ut bussbilletten din!
Flix tilbyr rimelige bussturer til Bryce Canyon City, med priser så lave som 1079,00 kr avhengig av hvor du reiser fra.
Bryce Canyon City har 2 holdeplasser. Gå til denne siden for kart over hvor de befinner seg.
Det er enkelt å komme seg til Bryce Canyon City med FlixBus med daglige ankomster. På bussturen din til Bryce Canyon City kan du nyte ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste av våre busser har også gratis Wi-Fi. Ikke glem å ta med deg ladere til dine enheter for å bruke i stikkontaktene ombord. Spar på overnattingskostnader ved å ta en nattbuss hvis det passer inn i tidsskjemaet ditt.
Ja, du kan bruke vår sporing av buss i sanntid for å sjekke status på bussen din når den er på vei til eller fra Bryce Canyon City.
Du behøver ikke pakke lett når du reiser til Bryce Canyon City om bord på en FlixBus. Bussbilletten inkluderer GRATIS transportering av én håndbagasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) og én innsjekket bagasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg). For informasjon om ekstra- eller spesialbagasje, gå til denne siden. Mange av våre busser har sykkelstativ bakerst i bussen eller spesialtrekk for sykler. Se denne lenken for retningslinjer om hvordan du kan ta med deg sykkelen til Bryce Canyon City og ta en titt på denne lenken for å se hvor mye det koster for transportering av sykkel.
Det er enkelt å kjøpe en bussbillett til Bryce Canyon City. Du kan kjøpe på nett eller bruke den kostnadsfrie FlixBus App for den mest praktiske opplevelsen og de beste tilbudene. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Bryce Canyon City i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. For å betale for bussbilletten din til Bryce Canyon City har FlixBus flere ulike betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Velg den mest praktiske metoden for deg ved utsjekk. Du kan også kompensere for karbonutslippet ditt ved å velge avmerkingsboksen CO₂-kompensasjon når du bestiller bussbilletten din med FlixBus.

Busser til og fra Bryce Canyon City

Finn de rimeligste bussbillettene til og fra Bryce Canyon City

Leter du etter rimelige billetter fra eller til Bryce Canyon City? Da har du kommet til rett sted med busser som går fra Bryce Canyon City fra så lite som 1079,00 kr – og du kan spare enda mer når du forhåndsbestiller. Det finnes 2 holdeplasser i Bryce Canyon City og du kan nå de fra én avgangsby. Gå inn på FlixBus - nettverk hvis du har en forbindelse i byen din!

Hvorfor velge å reise Bryce Canyon City med FlixBus

FlixBus kombinerer rimelige priser med komfort for å gi en flott reiseopplevelse for sine reisende. Nyt en komfortabel reise til eller fra Bryce Canyon City med fasiliteter ombord som gratis Wi-Fi og stikkontakter. Velg ditt favorittsete når du reserverer billetten din, som inkluderer ett kolli håndbagasje og ett kolli innsjekket baggasje.

Hvordan reservere bussbillett til eller fra Bryce Canyon City

Det er lekende lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din til eller fra Bryce Canyon City på nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet