Gunstige bussreiser


Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

Kjøp rimelige bussbilletter med FlixBus!

Hvis du vil reise i Norge eller resten av verden, tilbyr FlixBus et stort rutenett! Med mer enn 400 000 bussruter over hele verden, er det ingen sak å finne den perfekte reiseruten. Våre rimelige bussbilletter gjør det dessuten enkelt å komme deg dit du vil, enten det er i jobb- eller feriesammenheng.

Bussruter og rutetabeller som passer dine reiseplaner

Det er enkelt og problemfritt å reise med FlixBus takket være våre hyppige avganger, pålitelige rutetabeller og komfortable, moderne busser. Vårt store rutenett spenner over 40+ land og mer enn 3000 destinasjoner verden over, slik at det er lett å planlegge og bestille reisen på nett eller med vår brukervennlige app. I tillegg får du gratis Wi-Fi på de fleste bussene våre, og kan spore reisen din i sanntid med vårt avanserte sporingssystem.

Det er enkelt å kjøpe billett med FlixBus

Det er lett å planlegge reisen, finne de rimeligste billettene og å bestille billettene dine trygt via vår hjemmeside og app. Enten du er ute i god tid eller bestiller i siste liten, er det ingen sak å kjøpe bussbillett hos FlixBus. Med vårt digitale billett-system kan du si farvel til tungvinte papirbilletter, og heller bruke mobilen som billett!

Oppdag de beste destinasjonene til FlixBus

Hopp om bord på en FlixBus og besøk noen kjente og kjære steder i Norge. Enten du vil utforske Oslo, ta en heisatur til Sarpsborg, slappe av på Ås eller oppdage skjulte perler i Fredrikstad, er det lett å komme seg dit med våre busser.

Det er mer bærekraftig å reise med FlixBus

Det er ikke bare enkelt og praktisk å reise med buss, det er også et miljøvennlig valg, siden det fører til mindre trafikk og utslipp i forhold til bruk av bil. Vi jobber for å gjøre bussreisene enda grønnere med høye miljøstandarder på tvers av bussflåten, bruk av alternativ kjøre- og drivstoffteknologi og ved å gi alle passasjerer muligheten til å kompensere for reisens karbonutslipp ved billettkjøp. Det betyr at du kan være trygg på at du tar et mer miljøbevisst valg når du reiser med FlixBus

Reis med stil og komfort på FlixBus

FlixBus vil gjøre det enkelt og komfortabelt å reise og sørge for at du kan ta med deg det du trenger. Hver passasjer kan ta med ett kolli håndbagasje og et kolli innsjekket bagasje. I tillegg har bussene Wi-Fi, ekstra benplass, stikkontakter og toaletter for å gjøre turen din så behagelig som mulig. Det er lettere enn noensinne å planlegge bussreisen med vår brukervennlige app og lettvinte bestillingsplattform. Bestill FlixBus-billetten i dag og reis med stil, komfort og bagasjen du trenger.