Du er pålogget!

Før du bruker gratis Wi-Fi om bord, bør du ta en titt på hva du kan gjøre med denne tjenesten.

Du må være om bord i en FlixBus eller et FlixTrain for å koble til gratis Wi-Fi. Du kobler til ved å åpne innstillingene for wifi på smarttelefonen, velge FlixBus Wi-Fi eller «FlixTrain Wi-Fi» og godta vilkårene. Når internettforbindelsen er opprettet, kan du surfe på nettet. Gå til wifi.flixbus.com eller wifi.flixtrain.com for å gå tilbake til startsiden for Wi-Fi.

Det er dessverre ikke ubegrenset Wi-Fi om bord. For å sikre optimal bruk av båndbredde slik at alle om bord får en bedre opplevelse, kan det være hastighets- og nettstedbegrensninger. Når du har brukt opp datamengden, vil du ikke ha tilgang til Internett eller tilkoblingshastigheten reduseres. Etter reisen mottar du en undersøkelse på e-post som du kan fylle ut for å hjelpe oss med å forbedre Wi-Fi-opplevelsen om bord.

Vi begrenser datamengden og tilkoblingshastigheten for at alle om bord skal få en god opplevelse. Vi ønsker å gi alle våre reisende en best mulig opplevelse, men på grunn av kjøretøyets bevegelse og lokale begrensninger i ulike land/regioner kan vi ikke garantere rask og kontinuerlig internettilgang overalt. Hvis du opplever at internettforbindelsen er dårlig, kan det være du er i et område med dårlig dekning. Prøv på nytt litt senere. Ikke glem å fylle ut undersøkelsen du får tilsendt etter reisen. Den hjelper oss med å forbedre Wi-Fi-opplevelsen om bord.

Du kan bruke WhatsApp, Messenger og andre tekstmeldingstjenester, bla gjennom Instagram og Facebook (videomulighetene kan være begrenset) og surfe på nettet.

Video- og lydstrømming bruker mye data, så tilgangen til plattformer som Netflix, Prime Video, Disney+, TikTok, YouTube og Spotify, er blokkert. Vi har også begrenset tilgangen til appbutikker for å hindre at datamengden brukes opp veldig raskt. Hvis du vil lytte til spillelistene dine eller se en fil eller se mange episoder av favorittprogrammet ditt, må du huske å laste ned dette før reisen.

Wi-Fi om bord er offentlig. Du bør derfor ikke overføre private eller sensitive opplysninger mens du er tilkoblet.

Vi selger for øyeblikket ikke ekstra datapakker.

Se hjelpesiden vår, eller kontakt vår kundeservice på nettet.

Flix-opplevelsen

Tjenester om bord

Bussene våre er utstyrt med toalett, strømuttak og gratis Wi-Fi.

Ruteinformasjon i sanntid

Få informasjon om ruten og holdeplasser.

Administrer bestillingene dine

Andre tjenester

Har du ekstra bagasje eller spesialbagasje? Legg den til i bestillingen din og sørg for at du får med deg alt.
Reiser du med familie eller venner? Reserver seter og få mest mulig ut av reisen.

Administrer reisen din

Vil du endre eller avbestille reisen? Du kan endre bestillingen din på nettstedet vårt eller i FlixBus-appen inntil 15 minutter før avgang.