Bussreiser under Covid-19

Bussreiser under Covid-19

Før du reiser, sørg for å lese om de siste oppdateringene om reiserestriksjonene. Det er ditt ansvar å holde deg oppdatert med reglene som gjelder i landet du reiser i og landet du reiser til, les mer på reopen.europa.eu. Vær oppmerksom på at du kan bli nektet ombordstigning hvis gjeldende reisekrav ikke er oppfylt.

Les mer på Folkehelseinstituttets og Utenriksdepartementets nettsted.

Innreiserestriksjoner i Skandinavia:

Sverige, Norge og Danmark har fjernet innreiserestriksjoner, men det kan fortsatt være restriksjoner i andre land. Les mer om innreise i Skandinavia for hvert land her:

Det siste 2 åren har vært en utfordring for oss alle, men vi gjør alt vi kan for å ta deg til reisemålet ditt, trygt og sikkert. Akkurat nå kjører vi med et redusert nettverk, som vi justerer kontinuerlig i henhold til etterspørsel og gjeldende reisebegrensninger. Vi ber deg om å lese om våre sikkerhetstiltak, samt følge våre hygiene-retningslinjer før du reiser med oss. Du finner også svar på ofte stilte spørsmål på vår dedikerte Covid-19 FAQ side (på engelsk).

Hvordan vet jeg om turen min vil finne sted?

Skulle det være noen endringer angående reisen din eller hvis turen din blir kansellert, vil vi varsle deg via SMS eller e-post og gi deg alternative transportmuligheter, ombooking eller informasjon om tilbakebetaling. Sørg derfor for at kontaktinformasjonen din er oppdatert og korrekt. Du kan gjøre endringer her.

Hvordan kan jeg be om tilbakebetaling?

Hvis reisen din er kansellert, vil vi kontakte deg via e-post med mer informasjon om alternativene dine. Hvis du av personlige årsaker ikke er i stand til å reise, kan du annullere reisen her i henhold til våre bestillingsbetingelser.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

Akkurat nå er det mange som kontakter oss, så ventetiden kan bli lengre enn vanlig. Vi lover å jobbe så fort vi kan, og beklager eventuelle ulemper dette medfører. Du finner kontaktskjema og telefonnummer til kundeservice her (på engelsk). 

Vi bryr oss om din sikkerhet.

Vi har innført sikkerhetstiltak, slik at du skal føle deg trygg når du reiser med oss. Les om våre sikkerhetstiltak, og hvordan du som passasjer kan bidra til sikkerheten om bord:

Rengjøring
  • Desinfisering av kjøretøy utføres i samsvar med retningslinjene fra WHO og Folkehelseinstituttets forskrifter
  • Av hensyn til deg og andre vil vi minne deg på å reise bare hvis du føler deg helt frisk. Hosting/nysing i papirlommetørkle eller i albuen.
  • Hånddesinfeksjon er tilgjengelig ved bakdøren i bussen
  • Vi ber deg om å legge bagasjen din i bagasjerommet selv (hvis du ikke kan gjøre det selv, kan du be bussjåføren eller stasjonspersonalet om hjelp)

 

*Les mer om reglene som gjelder i destinasjonslandet her.