Buss Lysaker stasjon ↔ Moi busstasjon

fra 349 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Lysaker stasjon

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Bussruten fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon dekker 451 km. FlixBus kan ta deg fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon på 6 timer 53 minutter. De raskeste bussen på denne forbindelsen har 18 stopp(er). FlixBus-busser som drar fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon har ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste bussene har også gratis Wi-Fi. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Moi busstasjon i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. Det å reise med buss fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon er én av de mest miljøvennlige alternativene, siden det reduserer traffikkrelaterte utslipp. Passasjerer kan også kompensere for sitt eget karbonutslipp når de reiser med FlixBus ved å velge CO₂ kompensasjonsboks når de bestiller billettene sine.
Du kan reise fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon for så lite som 349,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Når du reiser fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Passasjerer som reiser fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Ja, alle FlixBus-busser fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Den første avgangen med FlixBus fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon går kl. 10:57.
Den siste avgangen med FlixBus fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon går kl. 22:12.
Det finnes én holdeplass i Lysaker stasjon; Lysaker stasjon. I Moi busstasjon finnes det én holdeplass; Moi busstasjon Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Moi busstasjon. På nattbussen fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Moi busstasjon, kan du enkelt reise til 25 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Moi busstasjon er Oslo, Stavanger, Kristiansand. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Lysaker stasjon til Moi busstasjon tar omtrent 6 timer 53 minutter og kan koste så lite som 349,00 kr. Den første bussen reiser kl. 10:57 og den siste bussen reiser 22:12. FlixBus har 2 avreiser hver dag mellom Lysaker stasjon og Moi busstasjon og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Lysaker stasjon til Moi busstasjon

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Lysaker stasjon til Moi busstasjonpå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet