Buss Genova ↔ Ancona

fra 219 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Genova

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Det finnes 6 holdeplasser i Genova; Genoa (Fanti d'Italia/Principe busstasjon), Genoa (Piazza Acquaverde), Genoa (Piazza della Vittoria), Genoa Airport, Genoa Voltri (Via Pra), Genova Pegli. I Ancona finnes det 5 holdeplasser; Ancona (Parking Archi), Ancona (Piazza Cavour), Ancona (Stazione FS), Ancona Nord – Chiaravalle, Ancona Port. Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Genova til Ancona. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Den siste avgangen med FlixBus fra Genova til Ancona går kl. 16:40.
Den første avgangen med FlixBus fra Genova til Ancona går kl. 00:40.
Ja, alle FlixBus-busser fra Genova til Ancona utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Genova til Ancona. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Passasjerer som reiser fra Genova til Ancona kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Genova til Ancona, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Når du reiser fra Genova til Ancona, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Du kan reise fra Genova til Ancona for så lite som 279,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Genova til Ancona er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Genova til Ancona på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Bussruten fra Genova til Ancona dekker 509 km. FlixBus kan ta deg fra Genova til Ancona på 7 timer 10 minutter. De raskeste bussen på denne forbindelsen har 3 stopp(er). FlixBus-busser som drar fra Genova til Ancona har ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste bussene har også gratis Wi-Fi. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Ancona i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. Det å reise med buss fra Genova til Ancona er én av de mest miljøvennlige alternativene, siden det reduserer traffikkrelaterte utslipp. Passasjerer kan også kompensere for sitt eget karbonutslipp når de reiser med FlixBus ved å velge CO₂ kompensasjonsboks når de bestiller billettene sine.
Fra Ancona, kan du enkelt reise til 152 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Ancona er Napoli, Roma, Roma-Fiumicino internasjonale lufthavn. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Genova til Ancona?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Genova til Ancona tar omtrent 7 timer 10 minutter og kan koste så lite som 279,00 kr. Den første bussen reiser kl. 00:40 og den siste bussen reiser 16:40. FlixBus har 6 avreiser hver dag mellom Genova og Ancona og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Genova til Ancona

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Genova til Anconapå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet