Buss Bochum ↔ Brussel lufthavn

fra 309 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Bochum

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Du kan finne holdeplassene i Bochum og Brussel lufthavn ved å bruke kartet på denne siden. Sørg for å sjekke beliggenheten til bussholdeplassen i Brussel lufthavn for å beregne hvor lang tid det tar å komme til innsjekking.
Før du bestiller en flyplassforbindelse fra Bochum til Brussel lufthavn, er det viktig å tenke på følgende. 1. Avgang – Sørg for å ankomme holdeplassen i Bochum i tide: sjekk transporteringsmuligheten for å nå den. 2. Tid for bussforbindelse – Ta høyde for tiden det tar for bussforbindelsen til flyplassen (ca.8 timer 45 minutter). 3. Reisetid til innsjekkingsområdet – Ta høyde for tiden det tar å reise fra bussholdeplassen til innsjekkingsområdet. Sørg for å sjekke hvor bussholdeplassen i Brussel lufthavn befinner seg. 4. Ankomsttid før flyet – Planlegg å ankomme flyplassen 2–3 timer før flyets planlagte avgangstidspunkt. Det bør gi deg tilstrekkelig med tid for innsjekk, sikkerhetskontroll, og eventuelle uforutsette forsinkelser.
Det er ikke nødvendig å skrive ut billetten din for flyplassforbindelsen hvis den ble kjøpt på nett eller gjennom appen. Det er bare å vise frem QR-koden som du mottok i e-posten din eller i appen til bussjåføren din før du stiger om bord bussen fra Bochum til Brussel lufthavn.
Flyplassforbindelsen fra Bochum til Brussel lufthavn har en avstand på 385 km. Det tar vanligvis 8 timer 45 minutter. Ikke glem å ta høyde for mulig trafikk og flyplassprosedyrer når du planlegger reisen din.
Prisen for flybusstjenesten vår fra Bochum til Brussel lufthavn starter på 319,00 kr. For de beste tilbudene, er det verdt å reise i lavsesongen eller på hverdager. Det er enkelt å kjøpe billetten din på websiden eller via appen.
For å holde øye med flybussen fra Bochum til Brussel lufthavn, kan du bruke vår bussporing i sanntid. Velg holdeplassen din for å sjekke ankomsttid i Brussel lufthavn og for å sjekke eventuelle forsinkelser.
Det finnes flere sikre betalingsmetoder for billetten din for flyplassforbindelse fra Bochum til Brussel lufthavn. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Du kan se alle tilgjengelige betalingsmetoder når det er tid for betaling. Hvis du får problemer, er støttesiden alltid tilgjengelig. Det er også mulig å betale med kontanter om bord eller ved et utsalgssted.
For flyplassforbindelser fra Bochum til Brussel lufthavn, kan passasjerer ta med én håndbagasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) og én innsjekket bagasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alternativer på denne siden. Det er også viktig å sjekke hvilke vilkår som gjelder for flyselskapet du reiser med.
Ja, våre flybusser fra Bochum til Brussel lufthavn er utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre tjenester så komfortable og tilgjengelige som mulig. Tjenestedyr er velkommen om bord på våre flybusser. I tillegg er transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, og andre hjelpemidler for mobilitet, helt kostnadsfritt.
Ja, det er mer miljøvennlig å ta FlixBus flybuss fra Bochum til Brussel lufthavn sammenlignet med personbiler eller drosjer. Du kan dessuten kompensere ytterligere for karbonutslippet ditt ved å velge avmerkingsboksen CO₂-kompensasjon når du bestiller bussbilletten din med FlixBus.
Om bord på våre flybusser fra Bochum til Brussel lufthavn, kan våre passasjerer nyte ekstra benplass, egne stikkontakter, toalett, i tillegg til gratis Wi-Fi på de fleste av våre busser.
Den første avgangen med flybuss fra Bochum til Brussel lufthavn er 02:45. Når du bestiller bussbilletten din, er det viktig å huske på at flyplassforbindelsen fra Bochum til Brussel lufthavn vanligvis tar omtrent 8 timer 45 minutter. Ikke glem å ta høyde for eventuell trafikk og tiden det tar med ulike flyplassprosedyrer. Ha som mål å ankomme flyplassen 2–3 timer før det planlagte avgangstidspunktet for flyvningen din.
Den siste flyplassforbindelsen fra Bochum til Brussel lufthavn går kl. 16:00. Vanligvis tar bussturen mellom Bochum og Brussel lufthavn ca.8 timer 45 minutter Ikke glem å ta høyde for eventuell trafikk og tiden det tar med ulike flyplassprosedyrer. Det er anbefalt å ankomme flyplassen 2–3 timer før det planlagte avgangstidspunktet for flyvningen din.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet