Buss Bern ↔ Stuttgart

fra 369 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Bern

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Passasjerer som reiser fra Bern til Stuttgart kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Bern til Stuttgart, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Bern til Stuttgart. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Det finnes én holdeplass i Bern; Bern (Neufeld bilterminal). I Stuttgart finnes det 9 holdeplasser; Kornwestheim, Kornwestheim Post Waypoint 1, Kornwestheim Post Waypoint 2, Kornwestheim Pre Waypoint, Stuttgart East/Kirchheim unter Teck, Stuttgart Vaihingen stasjon, Stuttgart West (Leonberg Station), Stuttgart Zuffenhausen bus station, Stuttgart lufthavn bussterminal (SAB). Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Den siste avgangen med FlixBus fra Bern til Stuttgart går kl. 23:20.
Den første avgangen med FlixBus fra Bern til Stuttgart går kl. 03:30.
Ja, alle FlixBus-busser fra Bern til Stuttgart utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Bern til Stuttgart. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Når du reiser fra Bern til Stuttgart, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Du kan reise fra Bern til Stuttgart for så lite som 329,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Bern til Stuttgart er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Bern til Stuttgart på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Bern til Stuttgart. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Stuttgart. På nattbussen fra Bern til Stuttgart, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Stuttgart, kan du enkelt reise til 318 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Stuttgart er Berlin, Frankfurt, München. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Bern til Stuttgart?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Bern til Stuttgart tar omtrent 6 timer 30 minutter og kan koste så lite som 329,00 kr. Den første bussen reiser kl. 03:30 og den siste bussen reiser 23:20. FlixBus har 6 avreiser hver dag mellom Bern og Stuttgart og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Bern til Stuttgart

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Bern til Stuttgartpå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet