Buss Aachen ↔ Hamburg

fra 349 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Aachen

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Det finnes én holdeplass i Aachen; Aachen station west (Henricistraße). I Hamburg finnes det 2 holdeplasser; Hamburg bussterminal, Hamburg-Harburg (station). Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Aachen til Hamburg. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Den siste avgangen med FlixBus fra Aachen til Hamburg går kl. 22:10.
Den første avgangen med FlixBus fra Aachen til Hamburg går kl. 01:30.
Ja, alle FlixBus-busser fra Aachen til Hamburg utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Aachen til Hamburg. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Passasjerer som reiser fra Aachen til Hamburg kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Aachen til Hamburg, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Når du reiser fra Aachen til Hamburg, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Du kan reise fra Aachen til Hamburg for så lite som 379,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Aachen til Hamburg er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Aachen til Hamburg på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Selvfølgelig! Weekendturer fra Aachen til Hamburg er tilgjengelige, så du kan reise på en fredag og komme tilbake på en søndag.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Aachen til Hamburg. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Hamburg. På nattbussen fra Aachen til Hamburg, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Hamburg, kan du enkelt reise til 235 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Hamburg er Berlin, Köln, Düsseldorf. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Aachen til Hamburg?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Aachen til Hamburg tar omtrent 9 timer 15 minutter og kan koste så lite som 379,00 kr. Den første bussen reiser kl. 01:30 og den siste bussen reiser 22:10. FlixBus har 8 avreiser hver dag mellom Aachen og Hamburg og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Aachen til Hamburg

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Aachen til Hamburgpå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet