Buss Vigeland (Livoll E39) ↔ Vikeså

fra 89 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Vigeland (Livoll E39)

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Bussruten fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså dekker 131 km. FlixBus kan ta deg fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså på 2 timer 17 minutter. De raskeste bussen på denne forbindelsen har 8 stopp(er). FlixBus-busser som drar fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså har ekstra benplass, egne stikkontakter og toalett. De fleste bussene har også gratis Wi-Fi. Øverst på siden kan du reservere et sete for din busstur til Vikeså i løpet av bestillingsprosessen, avhenger av tilgjengelighet. Velg mellom ulike typer seter, som panorama, bord, og liggestoler. Det å reise med buss fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså er én av de mest miljøvennlige alternativene, siden det reduserer traffikkrelaterte utslipp. Passasjerer kan også kompensere for sitt eget karbonutslipp når de reiser med FlixBus ved å velge CO₂ kompensasjonsboks når de bestiller billettene sine.
Du kan reise fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså for så lite som 89,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Når du reiser fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Passasjerer som reiser fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Ja, alle FlixBus-busser fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Den første avgangen med FlixBus fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså går kl. 03:38.
Den siste avgangen med FlixBus fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså går kl. 16:23.
Det finnes én holdeplass i Vigeland (Livoll E39); Vigeland (Livoll E39). I Vikeså finnes det én holdeplass; Vikeså Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Fra Vikeså, kan du enkelt reise til 25 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Vikeså er Oslo, Sandnes bussterminal (Ruten), Stavanger. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Vigeland (Livoll E39) til Vikeså tar omtrent 2 timer 17 minutter og kan koste så lite som 89,00 kr. Den første bussen reiser kl. 03:38 og den siste bussen reiser 16:23. FlixBus har 2 avreiser hver dag mellom Vigeland (Livoll E39) og Vikeså og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Vigeland (Livoll E39) til Vikeså

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Vigeland (Livoll E39) til Vikesåpå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet