Buss Praha ↔ Katowice

fra 349 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Praha

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Fra Katowice, kan du enkelt reise til 274 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Katowice er Kraków, Warszawa, Wrocław. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Praha til Katowice. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Katowice. På nattbussen fra Praha til Katowice, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.

Leter du etter bussbilletter fra Praha til Katowice?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Praha til Katowice tar omtrent 5 timer 45 minutter og kan koste så lite som 279,00 kr. Den første bussen reiser kl. 00:15 og den siste bussen reiser 23:55. FlixBus har 9 avreiser hver dag mellom Praha og Katowice og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Praha til Katowice

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Praha til Katowicepå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet