Buss Milano ↔ Kristiansand

fra 2 799 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Milano

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Passasjerer som reiser fra Milano til Kristiansand kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Milano til Kristiansand, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Milano til Kristiansand. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Det finnes 12 holdeplasser i Milano; Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 eastbound), Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 westbound), Milan (Assago M2), Milan (Autostazione Molino Dorino), Milan (Stazione Centrale - MXP Shuttle), Milan (Stazione Centrale - Orio Shuttle), Milan (Stazione centrale - Hotel Gallia), Milan (Stazione centrale - Linate shuttle), Milan Rho Train Station, Milano (Lampugnano busstasjon), Milano (San Donato M3), Milano (Sesto S.G. 1° Maggio M1). I Kristiansand finnes det 2 holdeplasser; Håneskrysset E18 (Kristiansand), Kristiansand rutebilstasjon. Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Den siste avgangen med FlixBus fra Milano til Kristiansand går kl. 23:10.
Den første avgangen med FlixBus fra Milano til Kristiansand går kl. 15:10.
Ja, alle FlixBus-busser fra Milano til Kristiansand utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Milano til Kristiansand. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Når du reiser fra Milano til Kristiansand, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Du kan reise fra Milano til Kristiansand for så lite som 3099,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Milano til Kristiansand er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Milano til Kristiansand på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Milano til Kristiansand. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Kristiansand. På nattbussen fra Milano til Kristiansand, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Kristiansand, kan du enkelt reise til 25 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Kristiansand er Oslo, Stavanger, Fokserød (Sandefjord). Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Milano til Kristiansand?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Milano til Kristiansand tar omtrent 43 timer 6 minutter og kan koste så lite som 3099,00 kr. Den første bussen reiser kl. 15:10 og den siste bussen reiser 23:10. FlixBus har 2 avreiser hver dag mellom Milano og Kristiansand og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Milano til Kristiansand

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Milano til Kristiansandpå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet