Buss Frankfurt ↔ Genova

fra 1 109 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Frankfurt

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Fra Genova, kan du enkelt reise til 188 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Genova er Milano, Nice, Milano-Malpensa lufthavn. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!
Ja, alle FlixBus-busser fra Frankfurt til Genova utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Frankfurt til Genova. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Når du reiser fra Frankfurt til Genova, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Du kan reise fra Frankfurt til Genova for så lite som 889,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Frankfurt til Genova er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Frankfurt til Genova på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Passasjerer som reiser fra Frankfurt til Genova kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Frankfurt til Genova, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Den første avgangen med FlixBus fra Frankfurt til Genova går kl. 00:45.
Den siste avgangen med FlixBus fra Frankfurt til Genova går kl. 22:15.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Frankfurt til Genova. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Genova. På nattbussen fra Frankfurt til Genova, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Det finnes 2 holdeplasser i Frankfurt; Frankfurt central station - AREA B (Mannheimer Str.), Frankfurt sentralstasjon. I Genova finnes det 6 holdeplasser; Genoa (Fanti d'Italia/Principe busstasjon), Genoa (Piazza Acquaverde), Genoa (Piazza della Vittoria), Genoa Airport, Genoa Voltri (Via Pra), Genova Pegli. Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Frankfurt til Genova. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.

Leter du etter bussbilletter fra Frankfurt til Genova?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Frankfurt til Genova tar omtrent 13 timer 30 minutter og kan koste så lite som 889,00 kr. Den første bussen reiser kl. 00:45 og den siste bussen reiser 22:15. FlixBus har 8 avreiser hver dag mellom Frankfurt og Genova og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Frankfurt til Genova

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Frankfurt til Genovapå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet