Buss Amsterdam ↔ Moss

fra 2 759 kr

Helse og sikkerhet

Hold deg selv og andre trygge når du reiser med oss.
Les mer

Komfort om bord

Våre busser er utstyrt med store og komfortable seter, Wi-Fi, stikkontakter og toalett.
Service om bord

Reis miljøvennlig

Våre effektive busser gir gunstigere karbonfotavtrykk per passasjerkilometer.
Bussreiser og miljøet

Kom frem i tide

Vi sørger for at du kommer frem på en behagelig måte og til oppgitt tid – 9 av 10 av våre busser har punktlig ankomst.
Oppdatert ruteinformasjon

På denne siden


Bussen stopper i Amsterdam

Merk: Billetten vil inneholde den mest oppdaterte adresseinformasjonen.

Oppdag alle reisemål

Ofte stilte spørsmål

Det finnes 6 holdeplasser i Amsterdam; Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Central Station (Bus stop H), Amsterdam Central Station (De Ruijterkade), Amsterdam Central Station (train), Amsterdam Sloterdijk. I Moss finnes det én holdeplass; Moss (Mosseporten senter) Du kan finne stedet for FlixBus hodeplasser på denne siden.
Nei, du behøver ikke skrive ut billetten din for å reise fra Amsterdam til Moss. Det er bare å vise billetten på smarttelefonen eller nettbrettet ditt til bussjåføren ved ombordstigning. Vi anbefaler imidlertid å ha en utskrift som en sikkerhetskopi.
Den siste avgangen med FlixBus fra Amsterdam til Moss går kl. 23:15.
Den første avgangen med FlixBus fra Amsterdam til Moss går kl. 02:00.
Ja, alle FlixBus-busser fra Amsterdam til Moss utstyrt for passasjerer med redusert mobilitet. Vi ønsker å gjøre våre busser så komfortable og tilgjengelige som mulig for personer med nedsatt funksjonsevne og mobilitet. Tjenestedyr er tillatt ombord på alle FlixBus-busser fra Amsterdam til Moss. Transportering av rullestoler, sammenleggbare rullestoler, ganghjelpemiddel, og andre hjelpemidler for mobilitet, er helt kostnadsfritt.
Passasjerer som reiser fra Amsterdam til Moss kan ta med seg én innsjekket baggasje (50 x 80 x 30 cm, opptil 20 kg) og én håndbaggasje (30 x 42 x 18 cm, opptil 7 kg) uten ekstra kostnader. Hvis du ønsker å ta med deg ekstra bagasje eller spesialbagasje, kan du se alle tilgjengelige alternativer på denne siden. Du kan ta med deg sykkelen din på FlixBus fra Amsterdam til Moss, avhengig av tilgjengelighet. Priser for sykler her
Når du reiser fra Amsterdam til Moss, kan du spore bussen med vår sporing av buss i sanntid. Det er bare å velge den ønskede holdeplassen og sjekke ankomsttiden. Finn ut hvor bussen din er og sjekk hvis bussen din er i rute eller er forsinket.
Du kan reise fra Amsterdam til Moss for så lite som 2209,00 kr. Benytt deg av våre beste billettilbud fra FlixBus ved å reise i lavsesongen eller på en hverdag. De enkleste måtene du kan kjøpe billetten din fra Amsterdam til Moss er på nettstedet eller i appen. Det finnes flere måter du kan kjøpe billetten din fra Amsterdam til Moss på en sikker måte. Du kan velge mellom debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. I betalingsseksjonen kan du se alle de tilgjengelige alternativene og velge din foretrukne betalingsmetode. Hvis du har problemer med betalingen, kan du gå til vår hjelpeside for betalinger. Hvis du betaler ombord på bussen eller ved et utsalgssted, har du også muligheten til å betale i kontanter.
Ja, nattbusser er tilgjengelige på ruten fra Amsterdam til Moss. Om bord på nattbussen kan du dra nytte av våre tilgjengelige tjenester. Få tilgang på ekstra benplass og liggesetter for en komfortabel natt om bord på reisen til Moss. På nattbussen fra Amsterdam til Moss, er det stikkontakter og Wi-Fi som gjør det enkelt å se på en god film under reisen.
Fra Moss, kan du enkelt reise til 13 spennende destinasjoner. De mest populære destinasjonene til Moss er Göteborg, København, Strömstad. Sørg for å planlegge på forhånd før din neste tur for å få tilgang på de beste tilbudene!

Leter du etter bussbilletter fra Amsterdam til Moss?

Vi har alt du trenger for å planlegge bussreisen din! Reisen Amsterdam til Moss tar omtrent 22 timer 50 minutter og kan koste så lite som 2209,00 kr. Den første bussen reiser kl. 02:00 og den siste bussen reiser 23:15. FlixBus har 4 avreiser hver dag mellom Amsterdam og Moss og når du reiser med FlixBus får du automatisk tilgang på gratis Wi-Fi, stikkontakter og et garantert sete til reisen.

Hvordan reservere bussbillett fra Amsterdam til Moss

Det er svært lett å reservere en billett med FlixBus: på denne nettsiden eller på den kostnadsfrie appen FlixBus App, kan du fullføre bestillingen på bare noen få klikk. Når du kjøper billetten din fra Amsterdam til Mosspå nett, kan du velge mellom ulike sikre betalingsmetoder, som debetkort, kredittkort (Visa/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover) Carte Bleue, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Det er også mulig å betale med kontanter ombord eller ved et utsalgssted.

Tjenester om bord avhenger av tilgjengelighet