Hvis du opplever problemer med nettstedet, kan du ringe +49 (0)30 300 137 300 eller bruke Google Assisten i FlixBus-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Gavekort og verdikuponger på bussereiser

På jakt etter gode gaveideer? Vi har akkurat det du trenger – kjøp et reisegavekort hos FlixBus i dag!

Kjøp gavekort og vinn verdikuponger

Våre gavekort

Et gavekort fra FlixBus er en perfekt gave for enhver anledning! Leter du etter en gave til noen spesiell? Hva er vel bedre enn en avstikker til en av FlixBus' over 2500 destinasjoner i Europa?

FlixBus selger gavekort på 10, 25 og 40 euro. Velg ønsket beløp, kjøp gavekortet i  nettbutikken vår og få det tilsendt på e-post.Gavekortet er enkelt å bruke når du bestiller reiser på FlixBus' nettsider – du skriver bare inn koden på gavekortet når du bestiller.

Få verdikupong

Få gratis busskuponger …

Lyst på gratis verdikuponger? Ønsker du å reise med buss i Europa til absolutt laveste pris? Eller hva med å reise helt gratis om du vinner en av våre konkurranser? Alt er mulig!

Vi har ofte konkurranser, loddtrekninger og spontane gavedryss – så her gjelder det å følge med. Det finnes alltid en mulighet til å vinne gratis bussreiser og verdikuponger hos FlixBus – vi har alt fra konkurranser om å lage beste bussdesign til selfie-kampanjer på en av våre nye bussruter i Europa.

Meld deg på FlixBus' elektroniske nyhetsbrev i dag. Da er du blant de første som får informasjon om nyheter fra FlixBus, og du får i tillegg spesialtilbud, rabatter og verdikuponger.

Lik Facebook-siden vår og få med deg alle spesialtilbud og gratis gaver – vær blant de første som får vite om kampanjer, konkurranser og premiegaver.